Läskiga eastereggs i spel.

Ett easteregg är en liten sak som skaparna av ett spel, film eller liknande gärna lägger in, som en kul grej liksom. Det finns de roliga, sen finns det de läskiga som ger en mardrömmar... Här listar jag fyra av dom.
 
HALO.
I första banan av Halo stöter man på en familj av apmänniskor som ser exakt likadana ut förutom att de är olika i storleken och att en bär på en läskig nalle. Det läskiga med dessa är att de är odödliga och att de finns i olika scener under spelets gång. Creepy.
 
HITMAN.
I Hitman får man ett uppdrag där man ska ta livet av en viss person, man går då till ett hotell och om man letar noga så finner man en dörr som är låst. Tar man sig in där så finner man en polismästare som förklarar att det hänt en olycka, som i själva verket är ett mord. Ett lik, massa blod, ett badkar fullt med blod och oh ja, juste, ett spöke i bakgrunden när man ser in i badrumsspegeln.
 
GTA IV.
Vi har alla, det vill säga alla som spelat GTA, sett frihetsgudinnan som finns i spelet. Visste ni att man kan ta sig in via en hemlig gång som endast kan nås med hjälp av helikopter? När man tar sig in genom denna hemliga, dolda dörr så kommer man helt enkelt in i frihetsgudinnan. Men man önskar att man inte gjorde det, för där inne finner man ett massivt hjärta som hänger i kedjor. Mys.
 
SILENT HILL.
Om det inte skulle vara nog med äckliga sjuksköterskor och män med pyramidhuvuden, man ska dessutom tvingas inse att allt i spelet är framtaget via Doge som kallar fram creepy shit and stuff. Kanske inte så läskigt, men tänk på det... Ett sjukt läskigt spel med en sådan twist? Seriöst?
 
Visste ni om något av ovanstående eastereggs?

Nalin

Det är alltid kul att hitta easter eggs! Finns massor i WoW, blir alltid lika glad när man hittar något nytt! :D

2014-01-23 / 18:45:37
URL: http://nathile.blogg.se
ADARAS Blogazine

Jag såg en video om Hitman på Youtube och skrek typ hela tiden haha. Skulle aldrig våga spela någon av de spelen xD

2014-01-24 / 22:10:13
URL: http://adaras.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback