Favoritfilmer.

Skådespelare; Brad Pitt, Morgan Freeman, Gwyneth Paltrow, R. Lee Ermey, Andrew Kevin Walker, Daniel Zacapa mfl.
Handling; Under en rutinutryckning hittas en man som mördats medan han intagit sin måltid. Någon har skrivit ordet "frosseri" bakom kylskåpet i lägenheten. När ytterligare ett brutalt mord uppdagas finner man på brottsplatsen ordet "girighet" skrivet med blod. Poliserna Sommerset och Mills lägger nu snabbt ihop ett och ett - och får sju! Man har att göra med en psykopatisk seriemördare som systematiskt mördar sina offer efter De sju dödssyndern! Var och när sker nästa bestialiska mord?
Skådespelare; Will Smith, Alice Braga, Charlie Tahan, Salli Richardson-Whitfield, Willow Smith, Darrell Foster mfl.
Handling; Vetenskapsmannen Robert Neville är av någon anledning immun mot ett ohejdbart och obotligt virus. Han är den ende överlevande människan i hela New York och kanske den ende i hela världen. Men det visar sig att han inte är ensam. Offren som viruset skördat lurar i det fördolda och bevakar Nevilles framfart in i minsta detalj - i väntan på att han ska begå ett enda ödesdigert misstag. Neville är mänsklighetens kanske sista hopp och han har en enda sak i sinnet - att hitta ett motgift med hjälp av sitt eget immuna blod. Men han står ensam mot många fiender... Och tiden håller på att rinna ut.
Skådespelare; James McAvoy, Morgan Freeman, Angelina Jolie,Terence Stamp, Thomas Kretschmann mfl.
Handling; Wes Gibson är en vek, hypokondrisk 25-årig revisor vars liv är händelsefattigt och trist. Men när hans far mördas, upptäcker han att han bär på krafter han aldrig ens drömt om. Han rekryteras till Broderskapet, ett hemligt samfund med lönnmördare och utvecklar sina övermänskliga superkrafter. Med hjälp av skickliga lärare förvandlas Wes Gibson till en mördarmaskin som utplånar den ena skurken efter den andra.
Skådespelare; Josefine MattssonMika Berndtsdotter AhlénAnnika HallinAnki Lidén mfl.
Handling; Jenna är fjorton år och borde bara behöva oroa sig för brösten som aldrig växer, varför hon inte är lika populär som Ullis-Knullis och hur hon ska få Sakke att bli kär i henne, eller åtminstone upptäcka att hon finns. Men hemma hos Jenna finns en jobbig mormor och en älskad cancersjuk mamma. Och i Jennas ficka ligger en bortglömd dikt: Om du dör mamma, då tar jag livet av mig.
Skådespelare; Milla JovovichOded FehrAli LarterIain Glen,AshantiChristopher Egan mfl.
Handling; The Umbrella Corporation är ett av världens största företag inom bioteknik och läkemedel. Men det är långt under jordens yta, i det topphemliga laboratoriet The Hive, som företaget utvecklar sin riktigt lönsamma del: genforskning och biologiska vapen. När ett experiment plötsligt går katastrofalt snett sprids ett smittosamt och dödligt virus ut i laboratoriet. Efter detta ger sig överlevande från katastrofen i Raccoon City sig ut på en resa genom Nevada öknen för att förhoppningsvis ta sig till Alaska. Alice ansluter sig till sällskapet och deras kamp mot det onda Umbrella Corp.
Skådespelare; Chris PrattZoe SaldanaDave BautistaVin Diesel mfl.
Handling; Äventyraren Peter Quill stjäl en eftertraktad himlakropp från Ronan, som är en kraftfull skurk med ambitioner att förinta hela universum. Peter slår sig sen samman med Rocket, en vapengalen tvättbjörn, Groot, en trälik humanoid, den gåtfulla Gamora och den hämndlystne Drax the Destroyer. Tillsammans bildar de ett futuristiskt team av superhjältar som skyddar galaxen mot faror.
Skådespelare; Jon FooKelly OvertonCary-Hiroyuki TagawaIan Anthony DaleCung Le mfl.
Handling; En ung man vid namn Jin, söker hämnd efter sin mors död. När han får höra att turneringen "King of Iron Fist" ska starta och att hans mors mördare ska vara med, beslutar han sig för att anmäla sig och kämpa sig genom turneringen för att nå sitt mål.

Julia Müller-Sandvik

ÄLSKAR Se7en!! SÅ BRA!

Svar: Oh ja, älskar Brad Pitt i denna film :)
Carro - Geek n' Gaming

2014-12-27 / 20:02:32
URL: http://lorissalovebomb.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback