Sex Tape.

Endast halva 2014 har gått, och det har redan kommit ut sjukt många superfilmer på bio. Denna vecka har jag sett på sjukt många nya filmer tillsammans med min pojkvän, bland annat Sex Tape som jag velat se sedan trailern kom ut.
 
Annie, som spelas av begåvade Cameron Diaz, och Jay, som spelas av HIMYM-skådisen Jason Segel, har två barn i skolåldern, varit tillsammans länge och tycker det är dags att få lite glöd i samlivet igen. Sagt och gjort, det skaffar barnvakt och bestämmer sig för att göra en inspelning av sina aktiviteter i sängen. En inspelning som, så att säga, hamnar uppe i molnet, ett moln som finns på ett antal surfplattor som de givit till familj, vänner och andra, som gåva. En har dessutom gått till Annies nya chef som bryr sig grymt mycket om Annies image.
 
Jag gillade verkligen filmen, att de dessutom drog in kända saker som "the cloud" och "pornhub" gjorde bara saken roligare och bättre. Jag och min pojkvän skrattade som in i bomben och vi är nog ganska så överens om att inte skapa en sexvideo någonsin.
 
Har ni sett denna film? Vad tyckte ni? Eller vill ni se den?

Emma! ^^

jag vill se den! :D

2014-08-06 / 20:07:12
Twiggy Lundberg

Jag såg trailern till den när jag var på bio och såg "Bad Neighbours" och jag måste se den där haha!

2014-08-07 / 06:17:01
URL: http://shadowoftheday.blogg.se/
LORISSA LOVEBOMB

Jason Segel är bland de sexigaste jag vet. Cameron Diaz med... måste ju nästan se den bara för att få dreggla lite >.<

2014-08-07 / 10:33:15
URL: http://lorissalovebomb.se
Anneli

Hahaha måste se den!

2014-08-07 / 16:02:27
URL: http://Anneliih.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback