Grattis Lukas.

Kärlek & Relationer  /  2  Kommentarer
Idag fyller min älskade pojkvän 18 år! Är så himmla glad att jag har den här killen, vill vara vid hans sida förevigt. Gav honom tre tröjor och mina föräldrar gav honom presentkort på Biltema då han tar sitt körkort snart. Inatt hängde vi med polare och på tolvslaget ställde sig alla upp och sjöng för honom, han fick dessutom visa upp sitt legg för första gången som 18åring då han gick in på en klubb för att låna toan haha, dörrvakten sa till och med grattis. Score!
 
Nu tycker jag att alla kan gratta Lukas på 18 års dagen!

Espresso House.

Tips & Wanties  /  2  Kommentarer
Just nu äger Palmfestivalen rum i min pojkväns hemtrakt Trelleborg. Hängde med polare under festivalen igår och idag träffade jag och pojkvännen två polare för att gå en sväng på marknaden. Men orsaken till att jag berättar detta är för att jag vill tipsa er om en awesome sak som jag gjorde idag.
 
När vi gick in om Valen galleria här i Trelleborg så laddade jag ner Espresso Houses app, skrev in mitt nummer och vips så kunde jag beställa en valfri stor varm dryck för upp till 45kr helt gratis. Scannade mobilen under en scanner, beställde en chi latte och två minuter senare drack jag för glatta livet. Fick dock inte dricka hela själv då Lukas, min pojkvän, drack det mesta. Men gott var det, för gratis är gott.
 
Tänkter ni använda er av gratiskoden via appen? Vilken är er favoritdryck hos EH?

Mini.

Geek & Gaming  /  1  Kommentarer
Hur jävla söta är inte dessa? Minispelkonsoller i olika typer och märken, när dessa finns i mina ägor kan jag dö lycklig. Hittade bilderna på tumblr, dör så söta. Vilken av de ovan hade du valt?

Dissar Hunterstövlar.

Stil & Utseénde  /  10  Kommentarer
Vad är grejen med gummistövlar ur märket Hunter? De är inte ens snygga, gummistövlar hade man när man var 7 år eller när man ska ut i skogen. Man bär inte gummistövlar när man shoppar på stan eller festar. Att brudar runt om hela världen dessutom använder det till bara ben och en snygg klänning - usch! Mina åsikter, alla tycker såklart inte som mig, så detta är min personliga åsikt. Ingen måste känna som jag, men gummistövlar är fula. Oavsett priset, märket eller färgen.
 
Vad tycker ni om Hunterstövlar?

Moods of Darth Vader.

New In  /  3  Kommentarer
Jag har haft svårt att styla mina starwarsleggings från H&M sedan jag skaffade dom, finns ingen topp som är lika awesome som mina leggings utan att se helt fel ut. Men så igår fixade jag en av universums snyggaste tishor i "redig" (som vi brukar säga i Skåne) oversizestyle som passar perfekt till mina leggings.
 
Vad tycker ni? Hizzen eller Dizzen? Gillar ni Star Wars?

Baby Lips.

New In  /  2  Kommentarer
Idag när jag gick på stan i Lund för att handla födelsedagspresenter till min pojkvän Lukas så kände jag ett sug efter något åt mig själv (shoppaholic here). Gick in på H&M, kollade runt och fann Baby Lips som alla verkar snacka om at the moment. Tio kronors rabatt på det, kunde knappast motstå så valde det lila då jag ville ha en neutral färg på stiftet. Luktar supergott och är stolt över mitt köp.
 
Har ni testat Baby Lips?

Augusti 2014 Lootcrate.

New In  /  0  Kommentarer
Så, äntligen är det dags för mig att visa upp innehållet i månadens Lootcrate. Temat var heroes (no shit Carro) och jag måste vara ärlig; jag förväntade mig mer, men jag är ändå nöjd. Här nedan finner ni en lista över alla saker som fanns i boxen.
 
Shoe Lightning Bolts // Schwings
Antingen kan man köpa skor med fastsydda vingar, eller så kan man vara lite coolare och sätta ett par blixtrar i äkta Flash-anda på sina dojjor.
 
Magazine // Lootcrate
I månadens nummer får vi läsa mer om olika hjältar, vad som gör en hjälte och en detaljerad guide genom boxens olika ting. Vi får även se ett urval av looters från Instagram.
 
Bonus Digital Loot // Lootcrate Labs
Bonuskoder för speciella ting i följande spel; Doctor Who: Legacy, Defense Grid: The Awakening samt Gauntlet.
 
TMNT Mask Glasses // H2W
Vissa bär solglasögon, vissa bär glasögon; coola kids bär Ninja Turtle brillz. Ljuset gjorde att mina ser lila ut, men de är blåa IRL vilket betyder att de är Leonards.
 
Funko POP! Groot Exclusive // Funko & Marvel
I AM GROOT! En exlusiv samlarfigur från Funko som endast går att få genom Lootcrate föreställande alla vårans favorit Groot från Guardians of the Galaxy. Figuren är dessutom en glow in the dark, så dess hand lyser i mörkret. Oh, by the way, nej jag ger inte bort honom till någon (närmare sju stycken har frågat) för jag är en greedy biatch.
 
TMNT Full Figure // Kidrobot
Jag ska vara ärlig och säga att jag öppnade boxen så fort jag kom hem från min pojkvän och fann den, så alla saker har blivit uppackade och jag hoppades att det inte skulle märkas när jag tog bilden men sen insåg jag att namnskylten saknades (oops). Jag fick söta Donatello, sjukt underbar figur som helt klart får en plats på min samlarhylla.
 
Mega Man Air Fresher // Sega and Epic Scents
Man kunde få olika kända karaktärer ur antingen Sonic eller Mega Man och jag fick my man Mega Man. Just denna doftar "cool rush" men jag har tyvärr inte haft tillfälle att lukta på den då jag tänkte låta pojkvännen min hänga den i sin bil.
 
Deadpool Magnet // Lootcrate Labs
Han gömde sig i skurk-boxen och nu slår han till igen, alla vårans anti-heroe Deadpool. Denna gång var det i form av en awesome magnet och nu känner jag mig tvingad att fixa en magnetisk tavla på mitt rum för att visa upp denna magnet.
 
Mina favoritting som gömde sig i boxen var helt klart figurerna samt magneten. Och låt oss inte glömma månadens pin som ser hemskt awesome ut. Vill ni vara lika coola som mig inför nästa månad? Skicka efter en (eller flera) boxar du med! En box kostar ungefär 200kr, och jag betalade ungefär 1000kr för ett halvår vilket är fett värt. Här finner ni sidan för mer infoAnd don't forget; they may have a Hulk - but we got Groot.

Wanties from MadLady.

Tips & Wanties  /  4  Kommentarer
Madlady har fått in masa snygga saker sedan jag senast klickade in där. Blev speciellt sugen på plaggen ovan, främst de som syns på de större bilderna. Hade mer än gärna utökat min garderob med ett par läderleggings som jag skulle matchat med ett linne med orden "Serial Chiller" (första på nedersta raden), en het ögonsminkning och en läderjacka på det.
 
Något av plaggen ovan som faller er i smaken?

Game Of Disney.

Nöje  /  1  Kommentarer
Ni som kollat in toppserien Game Of Thrones kanske har undrat hur serien hade sett ut om man shippade den med barndomens disneyfavoriter, eller är det bara jag som är konstig? Hittade i alla fall en awesome bild på det världskända google som föreställer disneyprinsessorna i äkta GOT-anda.
 
Vem är er favorit? Hade ni sett GOT om serien såg ut som ovan?
Kan ni namnge alla prinsessor samt vilken karaktär ur GOT de föreställer?

Foodporn.

Allmänt  /  2  Kommentarer
Just nu sitter hungriga jag på bussen hem från Lund tillsammans med en vän vid namn Eric. Har haft svenska, pratade mest om särskrivningar, bildteori där vikarien (aka kuratorn) pratade om olika sätt att lära och efter lunch hade vi animation där vi kollade igenom animerade filmer genom tiderna. Hann inte blogga speciellt mycket under dagen, har heller inget speciellt att blogga om så just nu bloggar jag om dagen samt mat. För mat är gott.
 
Vad tycker ni bäst om att äta? Själv älskar jag choklad.

Back To School.

Tips & Wanties  /  3  Kommentarer
Nelly levererar inför höstens skolstart. Back To School lookbooken ser bättre ut än många andra enligt mig, kolla bara in alla übersnygga plagg, det mesta påminner mig om 90-tals looken som alla vill bära just nu. Tackar helt klart inte nej till dessa plagg, ni hittar hela lookbooken här.

Geek n' gamingbloggar.

Blogg  /  5  Kommentarer
Fick ett önskemål för ett litet tag sedan av en läsare som önskade att jag skulle tipsa om andra gamingbloggar, då min blogg var den enda gamingbloggen hen följer. Jag tog fram mina fyra favoritbloggar under kategorin "geek n' gaming".
 
Simsing. En simsblogg som skrivs av Carolina, sjukt härlig blogg fylld av simstips och historier om Carolinas simsfamiljer. Min favoritfamilj är helt klart familjen Evans, älskar Cassie som historien fokuserar sig på just nu.
 
Lorissalovebomb. En ung tjej som lever livet tillsammans med sin man, att inte ha något hår på huvudet hindrar inte denna brud från att driva en awesome blogg full av geeky stuff.
 
Anna Röd. Kanske ni känner igen denna tjej då hon bland annat varit med i Moa Murderess videos samt att hon är kusin (om jag minns rätt) till Seike. En nördig filmskapare full av överaskningar.
 
That VideoGame Blog. En utlänsk gamingblogg där man finner allt om näst intill alla spel.
 
Följer ni någon av dessa bloggar? Hur länge har ni följt min?

Jokern i Paradise Hotel.

Nöje  /  0  Kommentarer

Sully phone case.

Tips & Wanties  /  1  Kommentarer
Det har varit supersvårt att finna skal till min mobil Sony Xperia Z1 här i Sverige, så jag kollade igenom Ebay och fann detta skal. Har älskat Sully från Monsters Inc enda sedan jag såg första filmen allra första gången. Funderar starkt på att beställa det, vad tycker ni? Här finner ni länk till skalet.

Zombie Apocalypse Team.

Geek & Gaming  /  4  Kommentarer
Bestämde mig sent igårkväll att skapa mig ett master ace zombie apocalypse team. Ni som är gamers vet nog vilka de flesta är, men eftersom det är långt ifrån alla av mina läsare som följer mig för gaming n' geekiness så tänkte jag förklara.
 
Team Leader var ett självklart val för mig, Clementine från TWD. Brawler blev en barbarian från Diablo 3, weapon expert blev Ellie från The Last Of Us, brain blev såklart Stewie från Family Guy och medic (aka healer) blev Soraka som är en champ från LoL. Speed fighter var ett svårare val, men det blev min älskade Mila från Dead or Alive, maskoten blev min lilla sötnos Pikachu från Pokémon och slutligen... Den som dör först blev Teemo från LoL för, han är Teemo och alla vill döda den lilla skithögen.
 
Hur hade ert team sett ut?

Komedier.

Allmänt  /  2  Kommentarer
När det är min tur att välja film inför filmkvällen så ses det oftast på actionkomedier och romantiska komedier, då dessa är mina favoriter. Här ovan har jag listat, utan någon speciell ordning, mina sex absoluta favoritkomedier någonsin.
 
För övrigt så börjar jag skolan på riktigt idag, fast har min första lektion 12:35 vilket är naturvetenskap, sen har vi egentligen idrott efter det men det blev inställt så vi ska bara gå en runda och ta en gruppselfie för att sedan skicka till vår idrottslärare Chrille. Så, om ni inte kunde räkna ut det, så är detta inlägg tidsinställt då jag antagligen tar vara på min sovmorgon at the moment.
 
Har ni sett filmerna jag listat? Har ni börjat skolan eller börjat jobba?

Top 5 zombiegames.

Geek & Gaming  /  2  Kommentarer
5. Vi kör igång listan med The Walking Dead Survival Instinct som är ett svindåligt spel. Jag älskar AMC The Walking Dead, men detta suger verkligen. Man spelar som Daryl Dixon och man får helt enkelt reda på allt som hände innan han och hans broder fann Ricks grupp. Sjukt dåligt enligt mig, men det är en smaksak.
4. Skapa din karaktär och gå in i en värld full av zombies i DayZ. Det är dock inte zombiesarna som är de farligaste, utan de andra spelarna (oh yes, it's online) som man måste akta sig för. Döda, eller bli dödad.
3. Vad är en zombie-spel-lista utan lite Dead Rising 3? Här spelar man som unga Nick som försöker klara sig igenom en zombie apocalypse i äkta GTA-style. Stjäl en bil, smasha zombies mot motorhuven, bygg egna vapen, rädda överlevande och viktigast av allt; håll dig levande.
2. Jupp, The Last Of Us hamnar oväntat på andra plats. Du spelar som Joel som ska ta unga Ellie genom landet, hon må se ung och oerfaren ut, men hon är en äkta zombiekiller. Ett spel som innehåller allt man vill ha; en gripande story, underbar grafik, vacker miljö, stelthuppdrag och massa man-mot-zombie-action.
1. The Walking Dead av Telltale Games på första plats, oväntat? Antagligen inte, känner ni mig som bloggar så vet ni antagligen att jag älskar The Walking Dead spelserien, jag har ju till och med döpt min katt efter unga Clementine i spelet. Cell-shadespel i äkta zombieanda, gråt en skvätt, torka tårarna och slå ihjäl dom där zombiesarna.
 
Vilket är ditt favoritspel inom kategorin zombie? Har ni spelat spelen ovan?

Godmorgon.

Allmänt  /  0  Kommentarer
Som ni kanske märke så bloggade jag inte under gårdagen, orsaken till detta var att jag vaknade sent, skulle dra hem från min pojkvän samt att jag fixat inför skolstarten. Jag börjar faktiskt skolan idag, medans resten av min skola börjar imorgon. Detta eftersom jag fick förfrågan om att ta hand om årets nykommlingar, ettorna, och driva en workshop tillsammans med dessa. Såklart joinade jag och nu är jag påväg till skolan. Så, om någon av er ska börja på min skola så kommer jag ta hand om er idag, eller iallafall de som ska gå samma linje som jag går alltså speldesign.
 
För övrigt har jag blivit besatt av skjortor än en gång, så jag gick in på Nelly och fann två underbara godingar, en übersnygg cardigan samt ett par leggings med läderdetaljer. Dessa fyra plagg får mer än gärna flytta in i min garderob när jag får min lön.
 
LÄNKAR; Skjorta1 // Skjorta2 // Cardigan // Leggings

Ready, FIGHT.

Geek & Gaming  /  1  Kommentarer
Fightingspel, speltypen vi spelat tillsammans med våra syskon och vänner under hela vår barndom. Så varför inte damma av dina äldre spelkonsoller och spela ett av mina favoriter?
Tekken, alla måste veta vad detta spel är för något. En underbar story om unga Jin som slåss för sitt minne av sin moder. Men det är inte själva storyn jag vill fokusera på, utan VS modet som finns i spelet. Man väljer sin fighter bland ett urval av karaktärer. En perfekt sysselsättning för gamingkvällen, fightas mot dina vänner i antingen Tekken eller...
Dead or Alive. Ännu ett awesome fightingspel där man får välja sin karaktär för att totalt utklassa sina polare. Spela antingen med en karaktär var, eller med två. Utklassning på hög nivå.
 
Har ni spelat något av dessa spelen? Vilket är er personliga favorit?

Nostalgi.

Geek & Gaming  /  3  Kommentarer
Nostalgi på hög nivå! Under gårdagen hade jag och min pojkvän Lukas mys i form av cocacola, choklad och XBOX original spelande. Spelade ett av mina absoluta favoritspel till XBOX under min barndom, The Urbz. Helvete vad roligt det var, speciellt när man inser hur mycket skit det finns i spelet som man inte förstod när man var yngre. Det finns en maskin där man kan "andas luft" och man blir helt galen av det, insåg inte förräns nu när jag spelade det under mina äldre dagar att det är en bång och att ens urbz/simmar blir höga.
 
Har ni spelat The Urbz? Vilket var ert favoritspel som barn?
Ja, jag vet att det är en XBOX 360 kontoll på bilden, men hade den redan på datorn så använde den.

Tagga.

Geek & Gaming  /  4  Kommentarer
Gaaah, tagga satan!! Tre dagar och ungefär åtta timmar kvar tills min lootcrate skickas. Du har alltså bara tre dagar på dig att subscriba för att dela glädjen med mig, en exlusiv Funko figur utlovas i månadens utskick. Subscriba här.

Thief review.

Geek & Gaming  /  2  Kommentarer
Idag hade jag faktiskt tänkt ge er en liten review på spelet Thief som kom ut tidigare i år. Det är ett helt fantastisk stelthspel med underbar grafik, dessutom är det svårt att dras ifrån the main story då den känns så intense. Man kan göra så mycket i detta spel, främst genom att steltha sig fram för att stjäla dyra ting och mynt.
Redan i början av spelet blev man sjukt insatt då man kände en stark relation mellan huvudkaraktären och en karaktär vid namn Erin. Erin är en sjukt lekfull kvinna som inte tar sitt jobb på större allvar, hon vill vara störst, bäst och hon verkar inte bry sig om vad det hon stjäl är värt, utan hon bryr sig mer om hur mycket hon lyckas stjäla.
En annan sak som jag la märke till, som den blivande speldesignern jag är, var att händer och armar är mycket detaljerade i spelet. Går man fram till någon som sitter på gatan så ser man verkligen hur äkta de ser ut, man ser till och med håret som växer på armarna vilket är sjukt nice. Detta är något många gamers kanske inte bryr sig om, men jag bryr mig sjukt mycket om detta just på grund av linjen jag går på gymnasiet. Ännu en sjukt awesome sak som man inte ser allt för ofta är att spelet då och då skiftar mellan firstpersonplayer och thirdpersonplayer. Detta händer främst när man ska klättra uppför olika "rör" längst väggarna i spelet. Sjukt coolt och roligt att ändra vinkel då och då.
Karaktärerna är som sagt übernice, och The Queen Of Beggars som ni ser ovan ser sjukt läskig ut om ni frågar mig. Spelet platsar lätt på top tio över årets hittills bästa spel. Spelet får en 8 av 10 möjliga poäng av mig, just för grafiken och inlevelsen. Gillar att man kan se sina fötter i spelet, inte alla spel man kan det inte, men minut för att fötterna ser sjukt osammanhängande ut, ser mest ut som den ena lever sitt eget lilla liv. Vad anser ni om Thief?

Solskydd.

Tips & Wanties  /  2  Kommentarer
Hur bra är vi egentligen på att smörja in oss med solskydd? Många kanske skiter i det, dels för att "vad gör en dag utan lite klet i ansiktet?" och dels för att många anser sig aldrig bli brända. Men i denna video ser en grupp av slumpmässigt valda människor hur solen verkligen förändrar deras hy, även om blotta ögat inte ser förändringarna. Solkräm någon?!
 Aftersun // Coconut Lotion // Vattentålig lotion // Sun Stick

Lootcrate.

Geek & Gaming  /  1  Kommentarer
Gissa vad jag gjorde igårkväll? Jag subscribade till Lootcrate som är en box full av nördiga saker som passar parfekt för en gamer som mig själv. Den tjugonde skickas min första box, det är den andra boxen någonsin som skickats till Sverige, och jag taggar tusan. Denna månads tema är hjältar, så jag hoppas på något Batman relaterat då jag älskar B-man.
 
Vill ni också subscriba på denna awesoma box så kan ni göra det HÄR. Beställ innan den 19 augusti så kommer du få denna månads box, så kan vi vara awesoma tillsammans!

Gamergirl.

Geek & Gaming  /  1  Kommentarer

RIP Robin Williams.

Tankar  /  4  Kommentarer
Här om natten lämnade en stor skådis oss. Robin Williams hittades död efter en överdos, det pratas om att han tog livet av sig då han lidit av grov depression under många års tid. Men det kanske är sant det som säger, de som får andra att skratta och vara lyckliga är de olyckligaste innerst inne. R.I.P Robin Williams.

Storybrook County.

Geek & Gaming  /  1  Kommentarer
Då många av er ville se mer simsrelaterat i min blogg så hade jag tänkt ge er just detta. Jag spelar främst Sims 3, men har alla spel i både första spelserien och andra så det kan då och då hända att jag spelar dessa också. Dock är jag trött på de olika världarna man får med de olika spelen i serien, har spelat allt för mycket i dom, så jag ville testa en ny värld.
 
Jag fann en awesome, gratis, värld skapad av MySimsReality som skapat en hel del costomworlds som man kan ladda ner, just denna värld kallas för Storybrook County och är uppdelad i två "städer". En del av världen är en lantlig del där jag främst låter barnfamiljer samt familjer med djur flytta in i. Den andra delen av världen är en stadsdel i, enligt mig, äkta New York anda. Här låter jag främst mina unga simmar flytta in, de som satsar på sina karriärer och helt enkelt inte har några större planer på familjelivet.
 
Varje del av världen har ett eget bibliotek, skola, sjukhus med mera så inget är allt för långt borta var man än bor. Men de äldre simmarna som önskar sig en het natt ute på nattklubbarna behöver åka in till staden för detta, men vill de ha en lugnare natt så kan de besöka den lokala puben som finns i den lantliga delen. En sak jag verkligen älskar med just denna värld, förutom att den är uppdelad i två "olika världar" vilket gör att man kan ha alla olika sorters simmar i samma värld, är att den har en festivalpark i den lantliga delen och en i stadsdelen.
 
Vill du kolla in världen mer, låta dina simmar flytta in i den eller helt enkelt bara vill läsa mer än det jag gått igenom så finner ni nedladdningssidan härDu behöver absolut inte ha alla expansionspaket för att spela i denna värld, det kan dock finnas vissa tomter som inte följer med in i ditt spel om du saknar något expansionspaket.

Höstens heta modebomb.

Stil & Utseénde  /  8  Kommentarer
Jag älskar, liksom de flesta andra alternativa bloggerskorna världen över, chokers. Det har för det mesta varit sjukt svårt att finna snygga chokers här i Sverige, men nu kommer vi få se denna halsbandstyp mer och mer då just chokern är höstens modemåste. Två av mina favoritmodeller är tattoochokern och läderchokern, ni ser båda modellerna ovan.
 
Vad tycker ni om chokers? Vilken modell gillar ni mest?
Hint; Det kommer finnas någon typ av choker designad av mig i goodiebagen ni kan vinna här.

2014 växer barn upp för snabbt.

Tankar  /  13  Kommentarer
Då det var ett tag sedan jag skrev ett inlägg som ledde till debatt bland kommentarerna och på andra bloggar, så kände jag att det var dags för ett sådant inlägg nu. Efter att ha sett massa skämtbilder på barn som knappar på iPhones, sminkar sig och köper underkläder för mycket äldre kvinnor, samt att min tioåriga lillasyster sminkar sig och bär "toppar" så känner jag att det är just detta jag ska skriva om.
 
Jag måste erkänna att min lillasyster är smått överviktig vilket gör att hon såklart har fått mindre bröst redan, vilket gör att hon behöver bära någon form av brösthållare. Hon använder dock endast toppar, typ sportbh:ar eller liknande, så det känns ändå okej. Men att åttaåringar ber sina föräldrar att köpa riktiga bh:ar, smink och, i värsta fall, spetstrosor, är bissart.
 
Visst, alla får välja själva hur de vill ha det, men "tiderna förändras" inte så pass mycket att små ungar är i behov av brösthållare, facebook och liknande ting. Föräldrar verkar inte ens tänka på samma sätt som de gjorde för bara tio år sedan, när jag var så ung. Jag fick tillexempel inte min första mobil förrän jag var tolv år gammal, och då var det en äldre Samsung som endast användes för att ringa, smsa och kanske spela något spel som var förinstallerat. Nu får sjuåringar iPhones som de endast använder till att spela spel, spela Movie Star Planet, ta selfies, använda Instagram och checka Facebook. Vilken normalt utvecklad förälder låter sin sjuåring bära bh, spetstrosor och ha smink på sig?
 
Jag klagade på mina föräldrar när de gav min lillasyster en iPhone som nioåring, men att sedan höra att hennes klasskompisar haft iPhones sedan de var sex år känns bara fel. Min lillasyster bad mig dessutom hjälpa henne att skapa en facebook, vilket jag sa nej till direkt. Jag skaffade själv inte facebook förrän jag fyllde fjorton. Men jag har fått facebook förfrågningar från min lillasysters vänner. MIN LILLASYSTERS VÄNNER! De borde inte ens få surfa på internet när de är så unga, det finns allt för mycket som kan förstöra deras barndom. Låt barn vara barn. När jag var tio lekte jag fortfarande med dockor och bilar, nuförtiden låter folk sina tioåringar surfa på nätet och sitta på facebook. Enligt mig är detta fel. Barn ska vara barn, de ska inte växa upp allt för fort.

Hjärtat stannade nästan.

Allmänt  /  3  Kommentarer
Hello alla mina underbara läsare. Som ni vet så är jag och min pojkvän i hans sommarstuga och idag har det inte blivit mycket bloggning då vi varit på tosselilla. Hade massa kul, tog massa bilder samt filmade lite så det kommer antagligen upp en liten vlogg någon dag.
 
Höll förresten på att dö idag då Lukas och min syster Amanda tvingade upp mig i "klon", äckligaste karusellen någonsin för mig som är höjdrädd som in i helvete. Höll på att svimma och ville spy, tror mitt hjärta stannade en sekund när karusellen var som högst uppe mot himlen. Aldrig mer!

Bad Neighbours.

Nöje  /  2  Kommentarer
Mer filmtips till er! Igår såg jag och Lukas Bad Neighbours där några av mina absoluta favoritskådisar spelar. Seth Rogen har varit en stor favorit sedan Pinapple Express, Zac Efron har väl alla som sett High School Musical när de var yngre gillat och Dave Franco har jag alltid haft en kändiscrush på.
 
Filmen handlar om ett par som spelas av Seth Rogen och Rose Byrne som bor i ett underbart grannskap tillsammans med sin bebis Stella. Men när de får nya grannar vänds allt upp och ner och ett krig mellan de "gamla" och de "unga" drar igång. Hur tacklar egentligen ett par småbarnsföräldrar när deras lilla dotter tuggar på en kondom och i framtiden kommer se unga lättklädda killar på tomten bredvid? De ställer till med kaos, för att få bort ungdomarna från gatan till varje pris.
 
I loved this movie! Gillar alla filmer Seth Rogen spelar i, men denna ligger lätt på toppen av komedier jag sett på senaste tiden. Att se ett par galna föräldrar göra skit för ett gäng collage ungdomar är något av det roligaste jag sett, speciellt när ungdomarna slår tillbaka med airbags och fester.
 
Har ni sett denna film? Vad tyckte ni?

Holo and black.

Allmänt  /  3  Kommentarer
Kjol // Knästrumpor // Skor
 
Idag drar jag, min pojkvän och hans mamma till deras sommarstuga för att ha det mysigt. Kommer inte kunna blogga där, I think, så har försökt göra lite tidsinställda inlägg. Ska försöka hinna göra lite fler innan vi åker. Nu ska jag packa klart väskan, ta en cigg och fixa det allra sista innan vi åker till hemlig ort.
 
Vad hittar ni på idag? Hade ni kunnat bära outfiten jag tipsade om överst?

Sex Tape.

Nöje  /  4  Kommentarer
Endast halva 2014 har gått, och det har redan kommit ut sjukt många superfilmer på bio. Denna vecka har jag sett på sjukt många nya filmer tillsammans med min pojkvän, bland annat Sex Tape som jag velat se sedan trailern kom ut.
 
Annie, som spelas av begåvade Cameron Diaz, och Jay, som spelas av HIMYM-skådisen Jason Segel, har två barn i skolåldern, varit tillsammans länge och tycker det är dags att få lite glöd i samlivet igen. Sagt och gjort, det skaffar barnvakt och bestämmer sig för att göra en inspelning av sina aktiviteter i sängen. En inspelning som, så att säga, hamnar uppe i molnet, ett moln som finns på ett antal surfplattor som de givit till familj, vänner och andra, som gåva. En har dessutom gått till Annies nya chef som bryr sig grymt mycket om Annies image.
 
Jag gillade verkligen filmen, att de dessutom drog in kända saker som "the cloud" och "pornhub" gjorde bara saken roligare och bättre. Jag och min pojkvän skrattade som in i bomben och vi är nog ganska så överens om att inte skapa en sexvideo någonsin.
 
Har ni sett denna film? Vad tyckte ni? Eller vill ni se den?

Teorier om livet.

Tankar  /  11  Kommentarer
Har ni någon gång tänkt på att vi kanske inte lever på riktigt? Alltså antingen att vi är ett "spel" som t.ex. Sims, blir styrda av någon annan. Eller att vi egentligen är spädbarn och att vi, när vi dör, vaknar upp och det visar sig att hela våra liv varit en dröm? Helvete, min hjärna smälter sönder av alla konstiga tankar.
 
Har ni någon sjuk teori som liknar mina?

I'm back.

Allmänt  /  4  Kommentarer
Tog en mini bloggispausis under helgen som gått då jag ville umgås med vänner och familj, därav brist på inlägg. Men nu är jag tillbaka och för er som följer mig över Instagram så var jag aldrig riktigt borta egentligen. Ni vet att jag berättade förra veckan om att jag tappat min iPhone och fick använda en gammal Nokia? Min bror lämnade in min Xperia på lagning och nu är den tillbaka. Fungerar som den ska (vad jag märkt iallafall) vilket känns sjukt bra då jag saknat den massor. Vad har ni hittat på i helgen?

Bloom vs Bieber.

Nöje  /  6  Kommentarer
Som många av er kanske vet så är min stora kändiscrush Orlando Bloom som bland annat spelat William Turner i Pirates Of The Carabbien och Legolas i Härskarringen. Här om dagen sågs just min favoritkändis of all time, på en bar på Ibitza tillsammans med ingen mindre än Justin Bieber.
 
Det ryktas om att Bieber sa något i stil med "jag har legat med din fru" till Orlando vilket gjorde att Orlando gav Bieber en käftsmäll. Bieber flydde från platsen där personerna omkring applåderade för Orlando, men någon timme senare la Bieber upp en bild på Orlandos fru Miranda Kerr iklädd en orange bikinitopp på sin Instagram. Bieber tog dock bort denna bild och la istället upp en bild på en ledsen Orlando, denna bild tog han också bort men publicerade sedan den ännu en gång en liten stund senare. Nice way to revenge Justin...
Vad tycker ni om Biebers hämnd mot Orlando?