Bad Neighbours.

Mer filmtips till er! Igår såg jag och Lukas Bad Neighbours där några av mina absoluta favoritskådisar spelar. Seth Rogen har varit en stor favorit sedan Pinapple Express, Zac Efron har väl alla som sett High School Musical när de var yngre gillat och Dave Franco har jag alltid haft en kändiscrush på.
 
Filmen handlar om ett par som spelas av Seth Rogen och Rose Byrne som bor i ett underbart grannskap tillsammans med sin bebis Stella. Men när de får nya grannar vänds allt upp och ner och ett krig mellan de "gamla" och de "unga" drar igång. Hur tacklar egentligen ett par småbarnsföräldrar när deras lilla dotter tuggar på en kondom och i framtiden kommer se unga lättklädda killar på tomten bredvid? De ställer till med kaos, för att få bort ungdomarna från gatan till varje pris.
 
I loved this movie! Gillar alla filmer Seth Rogen spelar i, men denna ligger lätt på toppen av komedier jag sett på senaste tiden. Att se ett par galna föräldrar göra skit för ett gäng collage ungdomar är något av det roligaste jag sett, speciellt när ungdomarna slår tillbaka med airbags och fester.
 
Har ni sett denna film? Vad tyckte ni?

LORISSA LOVEBOMB

Jag har inte sett, men Seth Rogen är ju bara för bra. I alla filmer jag sett honom, både när han är huvudroll som Zach & Miri make a porno och när han är biroll som i Superbad.

2014-08-07 / 22:07:32
URL: http://lorissalovebomb.se
Nadja

Jag har inte sett den än. Men en del verkar skriva rätt bra om den så funderar på att ta och göra det snart :)

2014-08-08 / 11:08:02
URL: http://cherrystar.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback