Time for utgång.

Allmänt  /  6  Kommentarer
Städat rummet i rallyfart, fixat mig och samlat ihop grejor. Nu ska jag bara vänta på att farsan ska köra mig till Elina sen blir det utgång med mina flickor och pojkar, fest hos polare med massa människor. Taggad till tusen! Vad gör ni ikväll?

Ikväll blir det utgång.

Allmänt  /  4  Kommentarer
Drar upp en bild från arkivet i brist på snygghet. Sitter just nu och planerar lite saker till bloggen i simpsonlinne och mjukisbrallor, har blivit standard för mig på senste tiden. Mina älskade vänner ville muntra upp mig efter allt med Sante så ikväll blir det utgång för vår del. Jag, Anna, Elina, Clara och Jonte ska leva livet som om det inte fanns någon morgondag.
By the way, du har väl inte missat tävlingen om en goodiebag som avslutas imorgon? Checka HÄR!

Skin update.

Geek & Gaming  /  1  Kommentarer
Efter några dagars vilande känner jag mig iallafall tillräckligt återhämtad efter allt som hänt för att blogga lite. Min räddning de senaste dagarna har varit mina älskade vänner, LoL och D3. Har segat i mjukisbyxor och min D3 tisha och inte brytt mig om att duscha eller fixa mig ett dugg. Ibland behövs sådana dagar.
 
Men nog om det, hade tänk uppdatera er med mina fyra senaste skins på LoL. Fick som sagt Panda Teemo (4) av Sante efter att han gjort slut med mig just för att muntra upp mig en aning. Idag köpte jag tre mysterygifts till mig själv (tidig julklapp?!) och hade en satans tur. Fick först Aether Wing Kayle (1) som då är Kayles Legendary skin, sen fick jag Frost Fire Annie (2) och sist men absolut inte minst ännu ett skin till min älskling Sona, Muse Sona (3). Vilket hade ni helst velat ha?

Panda Teemo.

Kärlek & Relationer  /  7  Kommentarer
Som ni vet så blev jag nyligen singel då Sante inte kände att vi funkade som flickvän-pojkvän utan vi fungerar mer som polare. Jag älskar honom ett så oerhört mycket och om han inte har starka känslor för mig så that's it liksom. Kan inte göra så mycket åt saken precis. Men vi fortsätter vara vänner då han är en av mina bästa vänner, han bryr sig om mig ett så oerhört mycket så kanske det är bäst att vi är vänner. Visst, det kommer vara svinsvårt att bara vara hans polare när jag älskar honom så mycket, men det är så det är just nu så jag får helt enkelt leva med det. Han försökte muntra upp mig genom att ge mig ett skin till Teemo igår, inte för att det hjälpte speciellt mycket genom alla tårar menmen. Jag älskar honom, han älskar inte mig på samma sätt och det var antagligen bäst såhär även om jag verkligen hade gjort allt för att ha honom kvar som min pojkvän. Sante är verkligen mitt allt, mer behöver inte sägas. Time to cry again, see you guyes.

I give up on me too.

Kärlek & Relationer  /  15  Kommentarer
Kommer bli en aning tomt här på bloggen. Har ingen lust att göra ett skit just nu. Sante gjorde slut med mig, där har ni orsaken. Varför? Jo, för jag är för jobbig att ha som flickvän. Men jag klandrar inte honom, jag skulle göra samma sak.

The Phantom Of The Opera.

Allmänt  /  9  Kommentarer
Sitter at the moment i klassrummet och läser The Phantom Of The Opera. Så jävla bra bok alltså, älskar verkligen musikalen också. Känner att jag behöver lite nya böcker att läsa då jag lusläst hela biblioteket där jag bor, inte för att det är speciellt stort men ändå. Har ni några bra boktips? Helst fantasy, kärlek och gärna inte i nutid.

Pluggkväll.

Plugget  /  4  Kommentarer
Lånade hem en ritplatta från skolan så ikväll blir det pluggkväll. Främst måste bilduppgifter samt en upphovsrättuppgift göras färdiga. Satan vilket sug jag har efter att köra ett game LoL, men samtidigt så vet jag att om jag startar ett game så kommer jag inte sluta förrän det är dags att sova. Elina och två av hennes polare, Gustav och Kevin, frestar mig genom Skype medan dom spelar CS. Detta kommer bli en lång kväll... Vad gör ni själva ikväll då?

D3 poster.

Allmänt  /  4  Kommentarer
För typ... tre (?!) veckor sedan gick jag och några polare inom GAME här i Lund och fick lite gratis saker. Fick med mig ett hästspel till syrran, HALO 4 soundtracken och två posters. Den ena var på Spyro och lite andra Skylanders filurer och den andra var en Diablo III poster. Trots att jag haft postersarna så länge så har jag inte pallat sätta upp dom men igår när jag städade så satte jag Spyro postern på väggen vid mitt skrivbord och D3 postern på dörren in till mitt rum. Älskar den mer än mörkchoklad. Och jag älskar verkligen mörkchoklad.

New In.

New In  /  6  Kommentarer
I slutet av förra veckan shoppade jag loss. Blev ett par as häftiga leggings, en bustier/korsett (vad är vad egentligen?!), en träningsbh samt värdens snyggaste skjorta. Träningsbhn köpte jag för att få mig själv att börja träna. Men nej. Bestämde mig istället för att ha på mig den under sunk-dagar och lan. Finns inget bättre än träningsbhar när man spelar sönder världen i ett litet rum fullt med sunkiga polare, datorer och energidricka. Vilket plagg hade ni helst velat ha?

Epic Eze.

Geek & Gaming  /  4  Kommentarer
Haha körde precis ett epic "one for all" game på LoL med några polare. Fett underbart, alla Hacarims var inne i vår bas så gick Elina bara in och tog deras nexus. Helt jävla underbart. Innan detta game körde vi ett där vi var all Nidalee som också höll på i nästan en timme, vi vann det med. Fett roligt att spela LoL med polare såhär på kvällen. Feedade en aning, men för first time Ezreal så känner jag att det var helt okej. Har ni förresten kört One For All? Vad tycker ni om det?

Inspiration; Taylor Momsen.

Stil & Utseénde  /  11  Kommentarer

D3 och kvällsplaner.

Allmänt  /  6  Kommentarer
Har myst ner mig i min gaminghörna. Den är bra. Här behöver jag inte tänka på saker som gör mig ledsen utan endast på spelet. Började levla upp en barbarian på D3 tillsammans med Johan. Har absolut inget att göra idag och ingen har tid att underhålla mig. Ikväll ska syrran komma hit med Nora och käka, händer iallafall något skoj - får ju träffa sötaste lilla systerdottern.
Vad händer för er del ikväll?

Ny kjol från Ebay.

New In  /  12  Kommentarer
Kommer ni ihåg kjolen jag beställde på Ebay för evigheter sedan? Den kom i förrgår. Tog sin lilla tid men nu är den här och redo för alla mina upptåg. Kommer ta hand om den som ett litet barn. Kanske inte det bästa plagget inför vintern, men jag kommer trotsa kylans alla lagar. Vad är den längsta tiden ni fått vänta på att något skulle hamna hos er?

Nya pins.

New In  /  7  Kommentarer
Hittade världens underbaraste pins i en affär igår. Älskade verkligen den med Fall Out Boy, har börjat samla på massa pins på senaste tiden. Andra saker jag samlat på under mina år på jorden har varit stenar, prydnadssaker, kuddar och Pokémonkort. Vad samlar ni på och/eller vad har ni samlat på?

Steelseries Diablo III datormus.

New In  /  7  Kommentarer
Kolla in datormusen jag köpte idag, så jävla nice. Bästa är att delar av den lyser i röd färg, som ni ser på bilden, och att den är så satans skön att spela med. Ni som undrar var jag hittade denna godingen så är svaret Gekås i Ullared, för 299:- fick jag denna Diablo III datormus som Blizzard tagit fram tillsammans med Steelseries. Kärlek vid första ögonkastet. Vad tycks?

Vinn en goodiebag.

Tävlingar  /  42  Kommentarer
Nu är det dags för en ny tävling här i bloggen. Denna gång är det inget samarbete med olika företag utan det kommer vara massa fina Quiethell-goodies. Jag lovar att ni kommer älska goodiebagen men hemlighetsfull som jag är så är innehållet hemligt. Mycket roligare att få en hemlig goodiebag ju.
 
För att delta;
- Kommentera detta inlägg att du är med, glöm inte din mejladress.
 
För extra chans till vinst;
- Följ bloggen via bloglovin, här. Kommentera vilket nummer du blev.
- Gilla inlägget via bloglovin, här. Kommentera vilket nummer du blev.
- Skriv om tävlingen i din blogg, använd gärna bilden ovan, glöm inte att länka till detta inlägg. Länka inlägget i din kommentar.
 Vinnaren av valfritt smycke från Johannasmumsigasmycken blev SandraChecka din mejl.

Finaste dojjorna.

Stil & Utseénde  /  5  Kommentarer
Finns nog bara en sak i stil-väg som jag vill ha at the moment och det är platå dojjorna ni ser här ovan. Nelly.com fick in dessa för inte så länge sedan och jag älskar verkligen de svart/vita samt de helsvarta. Har alltid haft lite svårt för mocka- samt leopardmönster så är inte lika galen efter dom. Men har en satans craving efter de helsvarta. De ligger högst upp på önskelistan i år! Vill ni checka in dom (eller om morsan vill köpa de helsvarta till mig) så har ni länkar här; Svart/vita - Svarta - Leopard

Tävling hos Nelly.com.

Stil & Utseénde  /  2  Kommentarer

Gimpskola - Hur jag redigerar bilder.

Tutorials  /  3  Kommentarer

Nya skins.

New In  /  2  Kommentarer
På senaste tiden har jag köpt in lite nya skins till mina favoritchamps i LoL, dock hade jag inte RP nog att köpa ett skin till Janna vilket är väldigt sad. Men här ovan ser ni mina fyra senaste skins, älskar verkligen hur Soraka ser ut på spasharten till hennes skin som jag köpte. Lovade Elina för ett tag sedan att köpa Arcade Sona då hon har Arcade Hecarim så gjorde det samt spelade två games med henne igår med det nya skinnet. Vilket skin av de ovan är snyggast enligt er?

Time to play.

Blogg  /  5  Kommentarer
Som ni kanske märkt så har jag börjat inrikta mig mer och mer på spel och gaming i min blogg. Hade ganska mycket av det förr också men sedan jag började plugga speldesign på gymnasiet har intresset för spel ökat från er sida. Därför kan min blogg nog ses som en gamingblogg, men den är absolut inte bara detta. Jag kommer fortsätta lägga upp inlägg angående alternativtmode, bilder, tips, noveller och roliga saker som händer i mitt liv, precis som förr. Den enda skillnaden är att jag dragit in min blogg lite mer på gaming, vilket jag absolut tycker det syns för lite av i bloggvärlden. De flesta av de större bloggarna skriver enbart om mode, sitt liv, mat och träning. Kul? Nope. Abolut inte allt det där med träning. Så jag tänker slå bort alla fördomar angående att bloggare enbart lägger upp saker som i mitt exempel och helt enkelt visa att även en alternativ bloggerska från Skåne kan skilja sig från mängden av bloggar där ute. Vad tycker ni om detta? Skriv en liten kommentar engående vilka spel ni vill se i bloggen och på vilka sätt ni vill se mina gaming-inlägg - let's plays, recensioner, jämförelse mellan olika spel etc. Jag vill höra allas åsikter!

YouTubers 2 Follow - Beauty.

Stil & Utseénde  /  3  Kommentarer
Då många frågar mig vilka YouTubare jag följer så hade jag tänk göra ett par inlägg där jag länkar till mina favorit YouTubare inom vissa kategorier. Dagens kategori är skönhet, vilket innebär mestadels smink, hår och shopping. Bilderna länkar.

Jag har blivit moster.

Tankar  /  7  Kommentarer
I torsdags blev jag moster till lilla Nora, i lördags träffade jag henne för första gången och har en hel svärm med bilder på henne som jag ska redigera och lägga upp. Hon är super dunder bamse söt, och liten. Funderar på att fråga syrran om jag får göra en "nyfödd"-fotografering på henne om någon vecka så det blir massa fina bilder och inte bara en massa sjukhusbilder.

Bikinimodell till steampunkare.

Bilder & Bildbehandling  /  4  Kommentarer
En sak vi gjort i skolan på photoshoplektionerna har varit att sätta ihop delar från olika bilder, photobashat. Hade lite tråkigt tidigare idag så tog en bild på en brud i bikini och satte på massa steampunkstuff på henne. Blev fett nöjd, funderar fett mycket på att sy ihop en steampunkcosplay nu. Tycker ni förresten att jag ska starta upp min gimp- och bloggskola igen?

Småfix i designen.

Blogg  /  2  Kommentarer
Småfixade i designen igårkväll, blev en ny footer i form av Mario-world. Var är förresten alla kommentarer? Känns så tomt..

Wanties från BikBoks rea.

Stil & Utseénde  /  2  Kommentarer
Just nu har BikBok 40% rea på allt i deras shop, vilket gör att jag vill klicka hem allt. Mest vill jag ha sakerna ovan. Speciellt kjolen och den första bustiern. Dom är fina. Ska säga till mamma att beställa dom till mig. För hon har inget val.
Länkar; Kortärmad skjorta - Bustier ett - Basebolltröja - Clutch - Kjol - Bustier två

Dagens Outfit.

Dagens Look  /  8  Kommentarer
Dåliga bilder på grund utav dåligt ljus vilket suger, skulle ge bort en lunga för ett ljust rum med en bra vägg att fotografera mot.

Nya toppar.

New In  /  5  Kommentarer
Här är topparna jag köpte igår i Ystad. Två tishor varav en är väldigt oversize för mig så den passar bra till leggings, tishorna är från JackandJones. Sen köpte jag en transparent skjorta inne på H&M i en sjukt underbar färg som kommer passa super på julafton. Hittade även denna fina rymdtröjan med en katt på inne på H&Ms barnavdelning, don't judge me. Det är H&Ms fel att de inte gör så snygga tröjor i vuxenstorlekar. Tog den största storleken jag kunde hitta, lite kort i armarna så måste vika upp dom men what the hell, jag tycker om den. Vilket plagg gillade ni mest?

New In.

New In  /  7  Kommentarer
Om ni inte redan märkt det så har jag inte bloggat idag. Har varit i skolan, haft massa lektioner där jag inte gjorde något alls samt levde livet på tåget i mer än en timme för att åka till läkaren. Efter läkarbesöket shoppade jag en massa i Ystad. Blev ett nytt kedjehalsband inne på Kappahl och sen köpte jag fyra ögonskuggspenslar, ett par hörlurar, limpistol och limpatroner inne på Tiger. Köpte även nytt puder (som jag inte har med i bilden för jag glömde det på nedanvåningen innan jag fotade) samt fyra tröjor som jag tänkte lägga upp imorgon. Men köpte mest bara nödvändigheter, mina sista pengar för månaden ska jag lägga på tyg och annat roligt till min cosplay kostym som jag börjat fixa. Har lovat Clara att joina henne på Närcon Vinter så vi ska cosplaya tillsammans. Har ni någon gång cosplayat eller vill ni göra det, isåfall vilken karaktär?

LoL cosplays.

Geek & Gaming  /  2  Kommentarer

Dagens makeup.

Dagens Look  /  6  Kommentarer
Lever livet i min unicorn tröja från Kappahl, halsband från Mittnamnhalsband, Pikachu-halsband som jag inte vet var det kommer från samt fina jeansleggings som jag köpte på en marknad i somras. Sov hos farmor inatt och glömde såklart ögonskuggspaletten hemma på mitt soffbord så fick bli massa kajal, eyeliner och mascara runt ögonen idag. Drog på ett fint läppstift för jag ville vara badass. Hur brukar ni sminka er när ni lever livet en vanlig dag som denna?

Designändringar.

Blogg  /  7  Kommentarer
Har fixat bloggen lite nu. Massa nintendo i alla dess former. Allt passar min header nu, bytte även ut två av profilbilderna i bildspelet. Skapade lite nya länk-bilder till bloglovin, tumblr samt instagram, fixade även en ny startsida-knapp som ni tyvärr inte ser ovan. Gjorde om "design by"-skylten, kamera-skylten samt bytte ut trianglarna som fanns framför kategorier samt arkiv mot 1 UP svampar. Vad tycks?

Just some LoL.

Blogg  /  4  Kommentarer
Sitter hemma hos farmor, ritar och skypar med Elina samt Adam. Försöker lära mig att rita bra, här är två champions från LoL som jag ritade av. Ser ni vilka det är? Nu ska jag fortsätta jobba på bloggdesignen. Jag fortsätter på gaming-temat vilket ni kommer lägga märke till en hel del när designen kommer upp. Kommer dock stanna med mallen jag har nu, som Ida skapat sen fortsätta förändra den på mitt sätt. Kommer hålla mig till Nintendo-temat hade jag tänkt då jag verkligen älskar Nintendo, älskar även XBOX men känner att Nintendo passar bättre in i min blogg samt vill inte blanda en massa olika spelföretag i min design.

Ännu en som inspirerar mig.

Stil & Utseénde  /  2  Kommentarer

Pikachu.

Blogg  /  5  Kommentarer
Fick världens finaste Pikachu av världens finaste Elina a.k.a Elivee förra veckan. Jobbar på en ny design, så det kan verka lite tomt i bloggen men det är för att jag försöker må bra rent psykiskt samt jag försöker koda ihop något fint. Hoppas det blir bra.
Vad tycker ni att min nästa design ska innehålla? Hur ska den se ut? Önskemål välkomnas!

Missy.

Stil & Utseénde  /  5  Kommentarer
Tänkte göra ett inlägg om mitt löshår som många undrat över. Just på denna bild hade det tyvärr inte samma färg som mitt hår, men det försöker jag fixa just nu. Löshåret kommer från Mizzy.se som är en e-butik full med snyggt löshår, både i äkta hår och syntet. Finns även smycken, accessoarer och lösögonfransar. Dessutom har de nyligen fått in sjukt snyggt löshår i underbara färger som blå och rosa. Flaggar även för att de alltid har fri frakt vilket är sjukt bra. Nästa gång jag byter hårfärg ska jag helt klart beställa löshår från Missy.

Fuck shit up.

Geek & Gaming  /  3  Kommentarer

Night elf.

Dagens Look  /  6  Kommentarer
Hade massa tråk ikväll, har suttit i skype med Elina och Adam medan de spelat ranked och sminkat mig. Använde mig av min sminkpalett och tejp till att göra alvörat. Inte den snyggaste sminkingen och örat men what the hell, har bara tråkigt liksom.
Vad tycker ni?

Bloggportaler.

Blogg  /  12  Kommentarer
Eftersom jag ofta får frågor angående vilken bloggportal jag anser bäst så hade jag tänkt göra ett inlägg om detta. Detta är då vad jag anser och tänker angående de olika portalerna, ni kan ha andra tankar och det är upp till er att välja portal utefter vad ni anser, men ni får gärna se lite utifrån mina tankar också.
Blogg.se är då bloggportalen jag själv bloggar på och den jag anser bäst om man vill nå den högre positionen inom bloggvärlden. Det är lätt att hitta på deras startsida och de har ett mycket bra upplägg. Dessutom låter de bloggar komma fram på ett helt annat sätt än andra portaler som jag kommer berätta om längre ner i inlägget. Jag ska vara ärlig, jag dissade blogg.se ett så enormt innan jag bestämde mig för att börja blogga här. Varför? Jo, för jag var okunnig i allt som hade med design att göra och för att vara ärlig så är blogg.se inte den bästa portalen för nybörjaren. Jag tänker själv som de flesta, har en blogg.se-blogg standartema så vill jag gärna klicka ut så fort som möjligt. Varför? Jo, för om man vill synas och ha läsare på blogg.se så måste man ha en snygg design som inte ser ut som alla andra. Annars är det svårt att sticka ut samt få läsare att stanna.
Bloggplatsen.se är en riktig nybörjarportal. Jag hade själv min allra första blogg hos denna portal. Det är en mycket lätt sida och det krävs inte alls någon erfarenhet för att blogga här. Dock är det som jag sa en nybörjarportal och om man vill få en större blogg så ska man inte blogga där. Man behöver heller inga designerfarenheter då det inte finns någon speciell anordning för att skapa en originell blogg.
Devote.se har en stilren och snygg startsida och man känner verkligen att de är seriösa med sin portal. Men skenet bedrar. Tyvärr känns det som att Devote lägger mer tid på en snygg startsida än att ge sina användare möjligheterna att skapa något bra. Jag har själv aldrig bloggat här men jag har kikat runder samt gästbloggat åt några vänner som bloggar och/eller har bloggat hos denna portal. Ännu en sak som gör att jag pikar denna portal är just valmöjligheterna. Man får inte valet att göra en originell blogg utan alla bloggar känns likadana.
Fames.se känns väldigt seriös. Startsidan är sjukt bra gjord som ni ser ovan på bilden och de låter bloggare komma fram i rampljuset. Jag tänker faktiskt lägga all creed åt Ida som är deras senaste tillskott, hon har verkligen givit portalen ett ansiktslyft. Jag skapade en blogg där idag just för att se vad portalen har att erbjuda och tyvärr så blev jag besviken. Det känns som mrs all over again. Allt känns så komplicerat men ens blogg är inte ens hälften så komplicerad som allt annat känns. De skriver att man ska blogga på deras sida i ett syfte att få en stilren blogg utan massa annonser. Dock går de verkligen för långt i det här med stilrenheten. Allt känns så tråkigt och även om portalen ger sina användare lite mer frihet än bloggportalerna jag dissade ovan, så känns alla bloggar ändå så lika och tråkiga.
Myshowroom.se var bloggportalen jag var helt insnöad på för något år sedan vilket jag nu ångrar. Orsaken till att jag bytte portal från msr till blogg.se var just för att min blogg spammades med reklam och de lyfte aldrig fram sina användares bloggar. Dessutom är deras startsida sjukt rörig och, om ni frågar mig, inte det minsta lika snygg som de andra bloggportalernas. Tyvärr så måste jag säga att myshowroom nog faktiskt är den sämsta bloggportalen om ni frågar mig.
Nattstad.se är en bloggportal som jag inte heller själv bloggat på men som jag hjälpt vänner med. Har dock inte så mycket att säga om denna portal, den är liksom bloggplatsen - bra för nybörjare. Men vill man ha en stor blogg så ska man inte satsa på denna portal. Alla bloggar ser exakt likadana ut. Sjukt tråkiga. Den är trist som natten. Tack för att ni varnade oss redan i portalnamnet.
Wordpress.com/.se måste vara den portalen som absolut inte är för nybörjare. Inte ens jag vågar mig på en wordpress blogg at the moment då jag inte känner att jag vet tillräckligt mycket om design och kodningar. Detta är dock en sjukt bra sida om man verkligen vill bli stor inom bloggvärlden då man verkligen visar hur seriös man är inom bloggandet genom att blogga nästintill helt på egen hand.
 
Vilken bloggportal bloggar ni på? Vad tycker ni är bra/dåligt med just er portal?

Nikkilipstick.

Stil & Utseénde  /  3  Kommentarer

Rädda djuren.

Tankar  /  7  Kommentarer
Efter att första ha läst detta hos Louise och sedan samma sak hos Vira så bestämde jag mig för att dela det även på min blogg. Detta ni ser ovan på bilden är nyckelringar. Inget konstigt med det, right? Jo. För i dessa nyckelringar finns levande djur så som ödlor, sköldpaddor och fiskar. Vem kommer ens på att lägga levande djur i förseglade påsar?! Så jävla idiotiskt!

I dessa påsar finns även vatten som, enligt framställarna, ska innehålla tillräckligt med näring och livsnödvändigheter för att djuret ska leva i runt två månader. Det är en ny trend i Kina att vandra runt med levande djur på väskan. Inte minst att deras liv försvinner tack vare människors hemska påhitt, utan de kostar endast 1.50 dollar. Är det så lite ett liv är värt för folk?!
 
Tyvärr är dessa hemskheter inte olagliga, men Animal Rights Group jobbar stenhårt för att få detta olagligt. Vill ni, liksom jag, Louise och Vira visa er support? Var med och rädda liv genom att skriva upp er här.

Nya leggings och kärlek.

New In  /  2  Kommentarer
Lever livet i mina nya älskade leggings från VILA. Världens underbaraste, sjukt snygga och varma. Lyssnar på musik och ska spela Skyrim, som jag för övrigt införskaffat helt själv nu och har dessutom Legendary Edition. Vill tacka alla mina underbara läsare som ger mig sin support nu när jag har en svår tid i mitt liv, ni är värda mer än allt i världen <3 (ojojoj Carro gör ett hjärta i sitt inlägg, fan inte ofta, märker ni hur mycket ni betyder?!) Much love.

Reasons.

Tankar  /  21  Kommentarer
Jag har bloggat uselt på den senaste tiden och jag hade tänkt berätta orsaken för er. Jag mår dåligt, lika dåligt som i somras. Jag har ingen att vända mig till då jag sagt upp min kontakt med psykologen, jag vill inte prata om det med min familj då jag känner att detta är mitt och de har inget med det att göra samt mina vänner förstår sig inte på min depression även om de finns där för mig. Jag mår dåligt som fan. Jag ser bara rött. Det hjälper knappast att jag sover sämre än en fuckin' jag vet inte vad och mina antidepressiva mediciner fungerar inte längre. Orsaken? Idioter och svikare. Vill bara att ni ska veta orsaken till att det står ganska tomt och ekande här på bloggen trots att jag försöker uppdatera den. Hoppas ni förstår.

Mina 6 senaste outfits.

Dagens Look  /  13  Kommentarer

Dagens Outfit.

Dagens Look  /  1  Kommentarer
Idag lever jag livet med Elina. Hemma hos henne. Här ska jag sova. Sen ska vi vakna tidigt imorgon till skolan. Så kan det gå.

Tävling i samarbete med Johannasmumsigasmycken.

Tävlingar  /  10  Kommentarer
Jag fick för ett tag sedan hem detta underbart sockersöta halsbandet från Johannasmumsigasmycken och nu har även ni chansen att vinna ett sött, handgjort smycke. Hos Johannasmumsigasmycken finner man massa sockersött - armband, halsband, örhängen, djursmycken, téskedar och magneter - och allt är handgjort av Johanna själv. I denna tävling har du chansen att vinna valfri vara från Johannasmumsigasmycken.
 
För att delta;
- Kommentera detta inlägg att ni är med. Glöm inte din mejl.
- Gilla Johannsmumsigasmycken på facebook här.
- Använd bilden ovan samt länka till Johannasmumsigasmycken samt tävlingen på er blogg.
OBS: Har ni ingen blogg så är det okej att dela bilden samt länka via facebook, dock måste inlägget vara öppet för allmänheten då jag måste kunna se det. Länka blogginlägg/facebookinlägget i kommentaren.
 
För en extra chans till vinst;
- Följ min blogg via bloglovin. Här.
- Gilla tävlingsinlägget via bloglovin. Här

Tävlingen avslutas den 18 november.
Vinnaren av presentkortet på 25 euro hos Savanni.com blev Blubb.

Frågestund.

Blogg  /  10  Kommentarer

Dagens Ebay Tips.

Ebaytips  /  3  Kommentarer
Bilden länkar

Önskelista 2013.

Tips & Wanties  /  7  Kommentarer
Det är snart julafton. Det enda jag verkligen älskar med vintern är just julen, allt annat kan ätas upp av majskolvar. Älskar allt som har med julen att göra, maten, julmarknaderna, julafton, presenterna, stämningen, låtarna och ja, jag tror att ni fattar att jag älskar julen. När vi var yngre skrev vi alltid önskelistor som vi satte upp på kylskåpet här hemma och här om dagen satte min lillasyster upp sin där. Eftersom det mesta jag vill ha finns på nätet (vem lurar jag, allt jag vill ha finns på nätet) så lägger jag upp min önskelista här då jag vet att min mamma läser min blogg. Hej mamma. Som ni ser så innehåller min önskelista två av mina favoritsaker; gaming och mode/skönhet. Diablo III exp. kommer inte ut förrän 2014, men jag skulle hemskt gärna vilja förhandsboka det. För övrigt så tycker jag att alla i min släkt och omkrets borde ge mig pengar och sakerna ovan. Och läsk.
Länkar till sakerna ovan; Datormus - Diablo - Skyrim - Bustier - Spegel - Skor

I am dragonborn.

Geek & Gaming  /  2  Kommentarer
Lever livet i gimp och gör mig själv till en dålig dragonborn. Vill spela hela dagen. Men det kan jag inte för jag måste plugga matte inför provet, som jag för övrigt ska ha på min studiedag, samt plugga körkortsteori. Inte kul. Spela är roligare.

Dagens Ebay Tips.

Ebaytips  /  6  Kommentarer
Bilden länkar

Gårdagens Outfit.

Dagens Look  /  7  Kommentarer
Ni tror säkert att jag var på halloweenfest eller något igår. Egentligen satt jag hemma, hade tråkigt och spelade LoL hela kvällen. På dagen spelade jag inte LoL. På dagen kollade jag videos på YouTube med talande djur. Mitt liv är härligt.

Avril Lavigne.

 /  6  Kommentarer

Tipsa mig.

Geek & Gaming  /  10  Kommentarer

Nytt halsband från Mittnamnhalsband.

New In  /  4  Kommentarer
Gårdagen gick mestadels åt att åka tåg och bussar från pojkvännen hem till mig. Tog tid och jag var himla trött när jag väl kom hem, och hur glad och road är man när man är trött som Snorlax från Pokémon? Blev dock på sjukt mycket bättre humör när jag fann denna sjukt underbara halloweenpresenten i brevlådan. Halsbandet kommer från Mittnamnhalsband och ni hittar direktlänk till just detta smycke här. Gillar ni inte just denna typ av halsband så har Mittnamnhalsband ett stort utbud att välja och vraka bland. Detta är dessutom den perfekta julklappen att ge till en vän, släkting eller partner. Passa på att utnyttja rabatten.

Dagens Ebay Tips.

Ebaytips  /  0  Kommentarer
Bilden länkar