Vad jag tycker om balansen mellan vänner och förhållande.

Att ignorera den man är tillsammans med för sina vänner eller för att man spelar eller liknande är riktigt dåligt enligt mig. Har man ett förhållande med någon så ska man finna en balans mellan den man är tillsammans med och sina vänner, inte ta den ena framför den andra. Danne är en sån kille som försöker hålla en balans mellan sina vänner och mig, även om den ena parten vill att han kanske ska vara lite mer med den än med den andra, men han försöker iallafall. Samma när det gäller att han spelar, han säger till mig om han spelar och/eller är på lan eller liknande så jag förstår om han inte svarar på mina sms på någon timme. För jag vet att man inte alltid kan svara när man spelar, men jag vet också att han svarar mig när han får chansen.

Jag tycker inte alls att man ska ta sina vänner, ett spel eller liknande framför den man är tillsammans med. Kan man inte finna en balans mellan allt, eller iallafall försöka finna denna balans, så borde man kanske tänka över vad man lägger för mycket tid på och/eller om man ska ha ett förhållande om man väljer allt annat före personen man är tillsammans med. Är man tillsammans med en person ska man både kunna vara med sina vänner och med personen man är tillsammans med utan att den andra parten ska känna att man dissar dom/hen för den/dom andra.
 
Vad tycker ni om sånt här? Tycker ni att det är bra att jag skriver inlägg om sådana här saker?

Emelie

helt klart!
I början av mitt förhållande med min pojkvän så gick jag i 8an (5 år sen) och då tyckte min dåvarande bästis att jag bara skulle vara med henne på helgerna men det var den ända tiden jag hade och träffa min pojkvän då han bodde i en stad långt bort.
Så det blev lite knasigt men det löste sig för man fick ju "balansera" det ^^

2013-03-11 / 20:19:56
URL: http://ewelew.blogg.se
Linaღ

bra skrivet!

sv; eller hur :D

2013-03-11 / 20:57:08
URL: http://linasliiiv.blogg.se
melinda

sv: jag har 8 mm nu :)
har dock köpt alla mina töjningar jag använt från ebay.. tycker att dom är så dyra i alla svenska affärer.. men tror det finns att beställa på piercing.nu och barbarella.se :o annars helt klart ebay, mycket billigare! :D

2013-03-11 / 22:30:24
URL: http://fckingcrazy.blogg.se
Jonna

Jättebra skrivet!

2013-03-12 / 10:33:23
URL: http://jonnahjalmarssons.devote.se
Följ vår resa från tankar till färdigt hus

Det är jätteviktigt att ha en balans mellan förhållanden och vänner. Du kan lätt förlora både förhållande och vänner om du ignorerar den ena för att endast vara med den andra osv.

2013-03-12 / 12:07:10
URL: http://motdromhuset.blogg.se/
claudia

Så snygg halsduk!

2013-03-12 / 22:28:12
URL: http://claudiaias.blogg.se
Lara

åhh gillar din halsduk!! Btw du är jättesööt :) kram :)

2013-03-17 / 12:43:04
URL: http://yiinyang.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback