Ny underbar peruk.

New In  /  10  Kommentarer
En blogg är ingen blogg om det inte finns några halvkonstiga cambilder i den, så här har ni en cambild. Kärlek till min nya peruk. Har döpt den till Urban. För jag älskar att döpa saker. Speciellt fina saker. Köpte denna underbara peruk av Julia.

6 awesoma filmtips.

 /  6  Kommentarer

Wanties from Nasty Gal.

Tips & Wanties  /  19  Kommentarer

Bloglovinbyte.

Blogg  /  8  Kommentarer

Nils och Örjan är tillbaka!

Allmänt  /  7  Kommentarer
Hiho Nils och Örjan är tillbaka! Fick ett finfint påskägg av Dannes mamma imorse fullt av gottis och världens sötaste Nils och Örjan (för att förstå vad jag pratar om så kan ni klicka HÄR). Har ni fått några påskägg?

Tattoo inspo.

Stil & Utseénde  /  5  Kommentarer

Wanties for my camera.

Tips & Wanties  /  9  Kommentarer

I'm just happy when I'm with you.

Allmänt  /  3  Kommentarer
Tänkte visa er detta armband som jag fick av min syster i sexton års present, dock är det lite stort då jag har sjukt smala handleder. Ligger just nu i sängen, kollar på lets play videos på youtube och chillar. Ska tvinga Danne att ha filmkväll med mig senare. Vad gör ni idag?

Horoskop.

Tankar  /  11  Kommentarer
Tänkte fråga om det finns någon mer än jag som verkligen tror på sitt horoskop? Har alltid varit sjukt troende till just detta, när jag får min SOLO tidning varje månad är jag snabb att checka in fiskarna på sidan för horoskop, Och jag tror på allt som står där. Någon annan som tror på sitt horoskop?

Dagens Outfit.

Dagens Look  /  5  Kommentarer
Skjorta - ONLY | Byxor - VILA | Skärp - ? | Armband - Kappahl, Ginatricot mm.
Kunde tyvärr inte ta några bättre bilder, kan inte ta riktigt bra outfitbilder förrän jag skaffat mig en utlösare till kameran.

Är med på mest kommenterade listan.

Blogg  /  14  Kommentarer
Gick in på blogg.se för att checka läget och fick en glad överaskning när jag såg att jag är nummer sex på "mest kommenterade" listan. Fett glad. Tack alla underbara läsare, både ni som bara läser och er som lägger någon minut extra på att kommentera.

6 gratis tips till iPhone (+ mina betyg)

Tips & Wanties  /  22  Kommentarer

Wanties from Runwaydreamz.

Tips & Wanties  /  13  Kommentarer

The Adventurous Adventures of One Direction.

 /  8  Kommentarer
Som ni säkert redan vet så är jag ett 1D fan. Älskar verkligen denna fanfiction som en kille vid namn Mark har skapat, den är sjukt rolig och awesome. Dessutom får man lära sig en massa om killarna i 1D!

Den nya designen är här!

Blogg  /  26  Kommentarer

Lyx vs. Budget.

Tips & Wanties  /  8  Kommentarer
Hade du valt lyx eller budget?

Måste bli bättre.

Allmänt  /  3  Kommentarer
Orkar inte redigera några bilder för tillfället så ni får nöja er med en gammal iphone bild som jag tog för ett tag sedan. Har ont i magen, är snurrig och känner mig allmänt hopplös idag. Måste bli bättre tills imorgon, ska ju till Danne och tillbringa resten av lovet hos honom. Nu tänker jag lägga mig ner i sängen, vila och kolla på LA ink.

LA ink.

Allmänt  /  3  Kommentarer
Ojojoj, har helt glömt att blogga, hela sju timmar sedan förra inlägget. Men jag har en awesome förklaring till detta, eller kanske inte. Har bara legat i sängen hela tiden, kollar på LA ink, smsat med Danne, läst SOLO och fixat med min kommande design. Nu ska jag fixa lite saker till kommande inlägg, bomba Danne med sms samt kolla lite mer på när awesoma Kat Von D sätter färg på folks hud.

Veckans Blogg.

Tävlingar  /  8  Kommentarer

Wanties from Ginatricot.

Tips & Wanties  /  2  Kommentarer

Pepp.

Allmänt  /  2  Kommentarer

Kuslig blick.

 /  2  Kommentarer
Tänkte berätta hur det gick på utställningen. Men det tänker jag inte göra. För det gick sjukt dåligt. Tänker för en gångs skull använda ordet jag hatar mest av alla ord; bajs. Kuslig bild ovan på mig och Nike från utställningen idag. Ser ut som jag försöker mata henne men hon inte vill ha något. Och hon ger kameran en sexig Yoda blick.

Vinterbilder på Nike och Nosse.

Bilder & Bildbehandling  /  4  Kommentarer
Var som sagt ute på fotorunda med Nike igår. Blev många fina foton, här har ni några av dom samt två på vår shire häst Nosse. Försökte testa massa olika inställningar på kameran nu när jag hade chansen, vissa blev lyckade och vissa inte, har väldigt mycket att lära. Nu ska jag lägga in bilder från dagens utställning, redigera lite mm. så får ni se dom så snart jag är klar.

Ny familjemedlem.

 /  6  Kommentarer
I förrgår fick vi en ny valp i familjen, hennes namn är Freja och är en åtta veckors Chines Crested Dog valp. Alltså är hon samma ras som Nike och kommer faktiskt från samma kennel som min galning. Blev inga bra bilder alls, då budfröet aldrig vill vara still och när hon väl är det så hinner man inte ta fram kameran innan hon är ute på äventyr igen.

Smurfparfym.

New In  /  0  Kommentarer
I onsdags när jag kom till skolan så hade världens bästa vän Minette världens finaste födelsedagspresent till mig. En burk som det stod Quiethell på samt hade blod på sig, och i denna underbara burk låg en söt smurf och en liten parfymflaska från Egypten. Så jävla fint! Dessutom är det underbart då jag älskar att ha små saker överallt i mitt rum.

Design sneak peek.

Blogg  /  3  Kommentarer
Här kommer en liten sneak peek på kommande design. Kommer vara samma design fast med massa förändringar! Här ovan ser ni en av förändringarna, ett nytt, awesome kommentarsfält. Tycker alltid det är roligare att kommentera bloggar som har coola kommentarsfält, därför gjorde jag mitt ultra snyggt och awesome. Designen kommer upp när jag är helt klar, ska försöka fota lite headerbilder så snart som möjligt.

Nytt koppel.

 /  0  Kommentarer
Sorry för att jag inte uppdaterat bloggen sedan imorse, men håller på att ändra min design nästan helt och hållet i min testblogg. Varför? Jo, för jag tycker att designen jag har nu är en aningen tråkig så jag vill ha bredare menyer, ett snyggare kommentarsfält och massa annat. Ni får helt enkelt se resultatet när det kommer upp.
 
Ska på utställning med Nike imorgon i Malmö, får hoppas på lika bra, eller bättre, placering som sist. Köpte ett nytt utställningskoppel på senaste utställningen som Nike nog ska ha imorgon. Såklart i min favvo "färg" svart, vad annars? Kommer göra tidsinställda inlägg inför morgondagen.

God "morgon".

Allmänt  /  3  Kommentarer
Halloj läsare! Vaknade för typ två timmar sedan men har inte orkat gå upp ur sängen utan har legat under mitt varma täcke med datorn framför mig. Idag verkar det vara ett helt okej väder så ska nog dra ut på fotorunda med min vovve Nike.
Vad gör ni idag?

Tipsa mig om fotobloggar.

Blogg  /  6  Kommentarer
Nu är det så att jag vill lära mig allt som går att veta om fotografering, är fett pepp nu när jag fått min systemkamera. Har försökt hitta fotobloggar och frågat bloggerskor som tar bra bilder om de kan ge mig lite tips mm. Men jag vill ju lära mig mycket och av massa folk! Därför ber jag nu alla att länka bra fotobloggar eller bloggerskor som gjort något fotoinlägg. Tipsa din favorit, din egen, din brors, din kusins farmors eller din mammas pappas hund! Tipsa!!

Armband.

New In  /  3  Kommentarer
Tänkte visa detta underbara armbandet som jag fick hem för ett tag sedan. Jag vann det hos Sofie när hon höll en tävling. Älskar det och kommer helt klart matcha det till mina outfits.

Warcraft Legends v.1

Bilder & Bildbehandling  /  0  Kommentarer

Canon och Ior.

Bilder & Bildbehandling  /  2  Kommentarer
Ville testa lite olika funktioner mm. på kameran så använde linslocket till mitt objektiv samt min lilla Ior som jag fick av min syster i födelsedagspresent som modeller. Gillade verkligen hur resultatet blev, speciellt efter att jag redigerat ljuset en aning i gimp. Fixade även en liten "Photo by Quiethell.blogg.se"-ikon som jag tänkte sätta på utvalda bilder. Vad tycker ni?

Köpt en awesome peruk.

Stil & Utseénde  /  0  Kommentarer
Har länge velat införskaffa en längre peruk i någon awesome färg och har äntligen köpt en. Köpte den av en bloggerska och den är underbart fin. Avslöjar hur den ser ut samt vem bloggerskan jag köpte den av är när jag får hem den. WoopWoop!

DIY Galaxy Shoes.

Tips & Wanties  /  3  Kommentarer

I’m trying my best to get it together somehow.

Allmänt  /  5  Kommentarer
Eftersom jag inte var i skolan igår eftersom jag mådde psykiskt dåligt - jupp, jag mådde psykiskt dåligt på min födelsedag och grät typ hela tiden - så missade jag nationella i kemi. Så får helt enkelt göra det på omprovs dagen när nu den är. Men till dess ska jag plugga igenom kemiboken, även om jag inte får in ett skit i skallen. Här ser ni hur mitt hår blev förresten, nästan helt vitt men med pastellrosa i topparna, dock simmade jag i förrgår och har inte orkat färga om det så färgen är inte så snygg just nu plus att jag ser as trött ut på bilden, vilket jag också var när jag tog den.

Mina födelsedagspresenter.

New In  /  5  Kommentarer
Woopwoop läsare! Fyllde sexton år igår så tänkte göra ett inlägg där jag visar mina födelsedagspresenter. Har önskat mig en systemkamera sjukt länge och igår fick jag äntligen en Canon EOS 1100D med lite tillbehör, t.ex. ett stativ som jag kan hänga var som helst. Detta fick jag då av mina föräldrar. Fick ett armband och lilla Ior av min syster Amanda, älskar Ior för han är så sjukt söt. Sist men absolut inte minst fick jag ett bar mörkblåa converse av min farmor, perfekt då jag verkligen behövt ett par nya. Förresten så fotade jag alla bilder i detta inlägg med min nya kamera som helt klart kommer användas flitigt.

Blogg- och tävlingstips.

Blogg  /  2  Kommentarer
Tänkte tipsa om den här brudens blogg. I bloggen Foxwoman finner man allt från vardagliga inlägg till seriösa inlägg om livet och tankar samt massa söta chihuahuor. I bloggen finner man även mycket ang. diagnosen borderline. Dessutom har denna brud en tävling just nu där hon ska välja ut fem av sina läsare som hon ska intervjua och man får en fet länk på hennes awesoma blogg. Hur nice låter inte det? Jag är helt klart med och tävlar. Klicka HÄR för att komma till tävlingsinlägget.

You better do it.

Blogg  /  1  Kommentarer

19 mars 2013.

Allmänt  /  13  Kommentarer
Idag är det sexton år sedan denna brud kom till världen. Sexton jävla år. On my way to the big world.

Wanties from Karmaloop.

Tips & Wanties  /  4  Kommentarer

Kemiplugg.

Plugget  /  12  Kommentarer
Tjollahopp läsare! Tänkte kolla hur många som går sista terminen i nian som sitter och pluggar kemi ikväll inför nationella imorgon? Roligaste dagen ever; 19 mars. Jag fyller sexton år, vi har nationella i kemi och det ska bli snöstorm. Bästa födelsedagen ever, not. Dessutom är kemi ett av de ämnena jag både tycker minst om och som jag har sämst betyg i. Tycker det är fett svårt helt enkelt. But wish me luck, I'm gonna suck.

Veckans Blogg.

Tävlingar  /  23  Kommentarer

Mina favorit typsnitt.

Bilder & Bildbehandling  /  28  Kommentarer
Detta är då de sex typsnitten som jag använder mig av mest för tillfället. Allihopa finns att ladda ner via dafont.com.

Bloggtips.

Blogg  /  4  Kommentarer
Tänkte tipsa om min väns blogg som hon nyligen startat upp, hon är fett awesome och är helt enkelt en fett underbar tjej. Tycker att ni iallafall borde klicka in hos henne. Klicka på bilden eller HÄR för att komma dit.

Spore.

Geek & Gaming  /  13  Kommentarer
Fick låna min pojkväns SPORE spel som jag i detta nu håller på att installera. Får se vad jag tycker om det, ser roligt ut men man vet ju inte förrän man själv har testat. Någon som har spelat detta?

Latest.

Allmänt  /  5  Kommentarer
Vaknade för typ en timme sedan, fast sen somnade jag och Danne runt fem-sex imorse så det är kanske inte så konstigt. Idag ska jag fixa lite saker på och till bloggen, duscha, äta och kanske lånar Dannes gitarr för att spela lite. Tycker för övrigt att alla borde följa mig på instagramdär jag heter @quiethell.

Glöm inte att Veckans Blogg avslutas imorgon, klicka HÄR för att delta.

Hur man laddar ner penslar.

Designtips  /  17  Kommentarer
1. Klicka in på den HÄR sidan.
 
2. Sidan som kommer upp är full av penslar, leta upp någon snygg och klicka in på den.
 
3. Inne på sidan för penseln finns en blå "knapp" med ordet Download på. Klicka på den.
 
4. Nu kommer det komma upp en ruta som frågar vad man vill göra med filen. Välj Öppna med... och klicka sedan på OK. Filen laddas ner och kommer antagligen upp automatiskt, annars får man leta upp den.
 
5. I mappen finns det andra saker än den vi ska använda oss av, kolla därför noga vad det är för filer och välj rätt. Kopiera .abr-filen.
 
6. Leta nu upp mappen GIMP 2 på datorn som gömmer sig i den Lokala disken. Klicka in i denna mapp. Det finns nu ett antal mappar i denna mapp, klicka in i mappen share. Även i denna mapp finns ett antal mappar, klicka in i mappen gimp, sedan mappen 2.0 och till sist in i mappen brushes. Finns inte denna mapp så skapa en ny med detta namn.
 
7. Klistra in .abr-filen i denna mapp, alternativt skapa en ny mapp med namnet på penseln och lägg den i mappen för att lättare hålla reda på alla penslar.

8. Starta nu gimp, alternativt starta om det, och checka bland penslarna där nu den nya penseln ska synas och kunna användas.

Pastellpink dipdye.

Stil & Utseénde  /  11  Kommentarer
Blonderade håret men kände att jag verkligen inte skulle kunna klara mig med helt blont hår. Måste ha färg! Så tog en cerise toning jag hade hemma, blandade den med en massa balsam och drog den som en dipdye. Tvättade av två av burkarna jag hade till min röda toning och la balsamfärgen i dom. Blev sådär eftersom jag inte hann ha i det så länge i håret innan jag var tvungen att åka till Danne. Ska då ha rosa dipdye, kanske färgar hela håret sen ingen vet, tills jag köpt min blåa toning som jag velat köpa i snart ett halvår. Bild på hur håret blev kommer senare.

Ledig.

Allmänt  /  4  Kommentarer
Tjollahopp läsare! Kändes awesome att vakna fem i halv åtta imorse och bara vända sig om i sängen i vetskap om att man är ledig idag. Vaknade igen vid tio och nu sitter jag här med blondering i håret. Senare ska jag till Danne som jag ska tillbringa helgen hos, ska ha filmkväll eller liknande för att fira att jag fyller år sexton på tisdag. Ikväll kommer för övrigt ännu en gimpskola upp, tror jag ska lägga upp en gimpskola varje fredag. Vad händer i helgen?

Töjningar.

Stil & Utseénde  /  18  Kommentarer
Det är så här att för typ två månader sedan så sa jag till Danne att jag ville töja öronen och förra veckan när jag var hos honom så satte jag i den första töjningen. Själv är han på sex eller åtta millimeter om jag inte minns fel, så mina ser fett små ut jämfört med hans. Gillar dom fett mycket fast längtar tills jag töjt så mycket som jag vill ha och kan sätta plugs där istället. Vad tycker ni? Har ni töjningar? Isåfall hur stora?

Varning för känsliga tittare.

Tankar  /  12  Kommentarer
Hej läsare, fick en kommentar från en tjej som bad mig läsa hennes inlägg ang. Halal-slakt. Jag kollade in det och såg videorna i hennes inlägg vilket slutade med att jag satt och storgrät. Ni hittar hennes inlägg HÄR.
 
För er som inte vet så är då Halal-slakt att man tar ett djur, skär av halsen på det och låter det förblöda. Eftersom man bara skär upp en del av halsen så lämnas två stora artärer vid halskotorna kvar och djuret kan leva i upp till elva minuter efter att den fått halsen uppskuren. I genomsnitt lever djuret i fem minuter innan den förblödigt till döds, dock kan det ta längre tid som sagt. Varför gör man då detta? Jo, för att köttet ska vara dugligt att äta. För er som inte tror att detta kött förekommer i Sverige har fel, det finns bla. på en så alldaglig butik som ICA.
 
Här kommer en video som visar vad detta är, varning för känsliga tittare.

SMOSH makes it better.

 /  4  Kommentarer

Hur man laddar ner Gimp.

Designtips  /  4  Kommentarer
1. Börja med att klicka in på den HÄR sidan.
 
2. Längst upp på sidan finns där en "knapp" med texten Download på. Klicka på den.
 
3. Sidan som ni nu skickas till har en massa länkar på sig. Längst upp på sidan under gimps "header" står det GIMP for Windows. Och under det finns en länk som heter Download GIMP ... (punkterna symboliserar siffrorna som på sidan visar vilken version det är som kommer installeras, den senaste helt enkelt). Klicka på den länken.
 
4. Ni skickas nu till en ny sida, vänta några sekunde och sedan ska det komma upp en ruta som frågar vad ni vill göra med filen. Spara den på lämpligt ställe i datorn.
 
5. Sedan är det bara att ladda ner som vilket program som helst, bara följ stegen. Hur lätt som helst.

Watch Out Here Comes Sugar.

Dagens Look  /  10  Kommentarer
T-shirt - Ginatricot | Byxor - VILA | Smycken - Ginatricot, kappahl, lånat mm.

Imorgon startar min gimpskola.

Designtips  /  7  Kommentarer
Hade en gimpskola på min förra blogg men pallade inte uppdatera den särskillt mycket så tänkte starta upp en ny. Så nu undrar jag helt enkelt vad ni vill lära er? Vill ni lära er hur man laddar ner awesoma typsnitt till gimp? Hur man laddar ner penslar? Hur man redigerar texter? Gör en header? Gör vattenfärgsporträtt? Klipper ut något? Let me know!

Nya ikoner + startsida-ikon.

Allmänt  /  3  Kommentarer
Igår när jag snackade skype med Danne så satte jag mig och fixade nya ikoner till bloglovin, tumblr och instagram som ni ser i den vänstra sidomenyn. Diggar dom starkt och tyckte helt klart att det blev mycket bättre och en aning stilrenare, vilket jag älskar. Har dessutom införskaffat något jag inte haft innan - en "startsida"-ikon! Klickar man in på ett inlägg eller liknande så behöver man numera inte skriva om bloggadressen i adressfältet för att komma till startsidan utan det finns nu en "knapp" där man kan klicka för att komma tillbaka till startsidan och de senaste inläggen. Mycket lättare om man vill klicka runt en massa på bloggen! Vad tycker ni? Visst är det mycket smidigare nu?

Detta ska föreställa en poetisk och awesome rubrik.

Allmänt  /  10  Kommentarer
Hallojsan läsare! Roligt att ni gillade mina tips till en awesome blogg som jag skrev i föregående inlägg. Tänkte mest berätta att jag är sjukt trött just nu, har precis städat klart hela mitt rum samt borstat min hund Nike och snart blir det plugg inför historieprovet imorgon. Hoppas ni alla haft en awesome dag.

Tips på hur man får en awesome blogg.

Designtips  /  15  Kommentarer
Något av det viktigaste med en blogg måste vara designen. Att öppna en blogg är lite som att ta ut en bok ur bokhyllan, man kollar på framsidan och dömer den utifrån det. Är det en tråkig och väldigt dåligt gjord framsida så sätter man oftast tillbaka boken. Samma är det med bloggar, öppnar man en blogg med en tråkig och dåligt gjord design så klickar man oftast bort från den ganska snabbt. Kan man inte det här med designer själv så finns det massor av duktiga personer som gärna fixar en design gratis eller för en summa pengar, detta är sjukt värt. Det finns även sidor som t.ex. Designadinblogg.se där man kan ladda ner en gratis design. Det ska vara lätt att hitta i bloggen, därför ska allt vara väl stukturerat och det ska inte vara svårt att finna det man letar efter, använd därför gärna en sökruta i bloggen och använd er av kategorifunktionen. Lägg inte alla inlägg i en gemensam kategori, dela istället upp dom i olika kategorier.
Ännu en väldigt viktig sak enligt mig är info om bloggaren. Det ska vara lätt att hitta info om den som bloggar på bloggen, gärna i sidomenyn som jag har det. Vet man mer om bloggaren så är det roligare att läsa bloggen och dessutom är det alltid roligt att se hur bloggaren ser ut, ha därför en bra profilbild ovanför beskrivningen/infon som föreställer dig själv. Som sagt ska det vara lätt att hitta infon om bloggaren, så ha det väl synligt och inte gömt någonstans eller så man är tvungen att klicka runt för att finna en beskrivning. Ha dessutom en väl strukturerad beskrivning som inte gör läsaren helt virrig, använd gärna ett rubriksystem som jag gör där det står strukturerat vad jag är för en filur istället för att skriva en lång text som ingen egentligen orkar läsa.
Jag vet, alla som gör sådana här inlägg tjatar om just detta; bilderna. Och gissa vad? Det tänker även jag göra. Det är aldrig roligt att sitta och läsa en blogg som aldrig lägger upp några bilder. Tycker heller inte alls det är roligt att läsa en blogg där bilderna är för små för bloggen och/eller bara är weheartit/google-bilder. Ta bilder själv. Man behöver inte ha världens bästa systemkamera för att ta bra bilder till bloggen, en mobil räcker. Redigera även bilderna i något program som t.ex. Gimp eller Photoshop, ett måste är att redigera bilderna så de inte är för små eller för stora för bloggen. Är bilderna för små så ser inlägget bara oproffsigt ut och är bilderna för stora så ser det bara dumt ut. Är bilderna mörka så gör dom ljusare i bildprogramet, man ska redigera tills det är snyggt. Tänk även på att bilden eller bilderna helst ska ha något att göra med inlägget.
Texten i bloggen ska vara läslig, alltså ska den inte vara för liten och den ska heller inte vara för stor då den isåfall tar upp för mycket av inlägget. Den som skriver ska även tänka på stavning, men det är okej om man stavar fel ibland eller råkar tänka lite fel. En annan sak som är sjukt viktig är också att man inte skriver en massa förkortningar, nu menar jag inte "t.ex.", "etc.", "pga." mm. Utan jag menar såkallade socialanätverksförkortningar så som "btw", "brb", "ily", "dd" mfl. Tycker själv att det är sjukt jobbigt att läsa blogginlägg där sådana här förkortningar finns med. Tänk även på språket i bloggen, använd ett gott språk. Visst, ord som "jävla", "skit", "fan" mfl. förekommer ofta i min blogg, men det är för att jag valt att använda ord som inte är så hårda enligt mig själv.
Hur man beter sig i bloggen är också en väldigt viktig byggsten för att få en bra blogg. Häng inte ut någon, även om du är sjukt arg och hatar personen så häng inte ut hen i bloggen. Vill man tvungen skriva ett hatinlägg så skriv inte ut några namn. Ingen tjänar på det. Skriv heller inte taskiga saker om eller till folk. Provocera inte i bloggen helt enkelt. Skriv heller inte elaka kommentarer på andras bloggar, detta är bara sjukt omoget och gör faktiskt folk ledsna.
Något av det värsta man kan göra enligt mig är att kopiera någon annans design, bloggnamn, bilder och/eller inlägg. Visst, man kan ta idéer och låna saker från andra bloggar, men antingen så måste man göra det till något eget och/eller skriva ut var man lånat bilden eller liknande från, sätt gärna in en länk till originalinlägget. Tänk på att det är folk som sitter bakom sina datorer och skriver, tänker och verkligen jobbar för just det inlägget. Det är aldrig roligt när man ser något som är ens originalidé på någon annans blogg. Som sagt, kopiera aldrig och om man lånar något från någon annan blogg så ge bloggaren credit för det, säg absolut inte att det är din originalidé.
Var inne på en blogg för någon dag sedan där tjejen som bloggade skrev på sin blogg att hon tänkte sluta blogga om ingen kommenterade hennes blogg, som ett hot. Men gissa vad? För att få kommentarer behöver man läsare och ett enkelt sätt att få både läsare och kommentarer är att kommentera andras bloggar. Jag kan sitta i timmar och bara kommentera folks bloggar. Men tänk på att inte bara kommentera meningslöst skit som "Hej, allt bra?", "Haft en bra helg?" mm. Det är få som orkar svara på det eller ens bry sig. Läs inlägget bloggaren lagt upp och kommentera utifrån det istället, då kommenterar antagligen bloggaren något om dina inlägg också. Ett annat tips är att kommentera storbloggarna, var helt enkelt först i kommentarsfältet så klickar förbipasserande kanske in på just din blogg.
Variationen i bloggen är viktig så in i bomben. Aldrig roligt att läsa en blogg som bara har inlägg om vad bloggaren gjort under dagen. Variera istället med ett och annat outfit-, wantie- och/eller foto-inlägg. Jag försöker variera min blogg enormt mycket just eftersom jag vet hur tråkigt det är att bara läsa om mode eller en persons vardag. Detta är även orsaken till att jag inte följer några modebloggar, för jag ogillar när inläggen alltid handlar om samma sak. Variera er.
Alla hatar att gå in på en blogg där det är samma inlägg varje dag på grund av att bloggen inte uppdateras. Kan man inte blogga under en dag så gör tidsinställda inlägg, det gör jag varje dag så ni får något att läsa medan jag röjer runt i skolan. Sikta på ett antal inlägg per dag, jag satsar på minst tre, max fem inlägg per dag. Gör jag fem inlägg på en dag så är det nästan för många enligt mig, men jag sätter ut inläggen vid olika tider under dagen vilket betyder att det inte kommer fem inlägg på två timmar. Blogga aldrig för tätt. Men blogga heller aldrig med för långa mellanrum. Har man mycket att göra någon dag så gör tidsinställda inlägg. Har man mycket att göra under en vecka eller helg eller helt enkelt inte vill blogga så ta en paus, men inte för lång och inte för ofta. Under mina år som bloggare har jag bara tagit en bloggpaus och det var när jag mådde dåligt över att mitt ex gjorde slut med mig, annars har jag bloggat varje dag i snart fem år.
andra tips för att få en awesome och framförallt större blogg är att man deltar i Veckans Blogg eller liknande i olika bloggar, inte bara de stora. En länk på en liten blogg kan iallafall ge två, tre nya besökare och/eller följare så det är värt att vara med i de små bloggarnas tävlingar också. Ta alla chanser att bli länkad i andras bloggar, ett tips är att skricka in roliga skämt mm. till ADARAS humorinlägg och då får man sin blogg länkad. Ett annat tips är att skapa ett namn som folk kommer ihåg en genom. Många kommer ihåg mig som "Carro - en emo/scene bloggerska" just för att jag alltid skriver just detta som namn när jag kommenterar andras inlägg. Detta får inte bara folk att komma ihåg mig utan det får även folk att intressera sig och i sin tur klicka in på min blogg. Har man en slogan, eller vad man nu kan kalla det, som låter bra och som beskriver en och ens blogg så får det folk att klicka in.
 
Vad tyckte ni om tipsen?

Vad jag tycker om balansen mellan vänner och förhållande.

Kärlek & Relationer  /  7  Kommentarer
Att ignorera den man är tillsammans med för sina vänner eller för att man spelar eller liknande är riktigt dåligt enligt mig. Har man ett förhållande med någon så ska man finna en balans mellan den man är tillsammans med och sina vänner, inte ta den ena framför den andra. Danne är en sån kille som försöker hålla en balans mellan sina vänner och mig, även om den ena parten vill att han kanske ska vara lite mer med den än med den andra, men han försöker iallafall. Samma när det gäller att han spelar, han säger till mig om han spelar och/eller är på lan eller liknande så jag förstår om han inte svarar på mina sms på någon timme. För jag vet att man inte alltid kan svara när man spelar, men jag vet också att han svarar mig när han får chansen.

Jag tycker inte alls att man ska ta sina vänner, ett spel eller liknande framför den man är tillsammans med. Kan man inte finna en balans mellan allt, eller iallafall försöka finna denna balans, så borde man kanske tänka över vad man lägger för mycket tid på och/eller om man ska ha ett förhållande om man väljer allt annat före personen man är tillsammans med. Är man tillsammans med en person ska man både kunna vara med sina vänner och med personen man är tillsammans med utan att den andra parten ska känna att man dissar dom/hen för den/dom andra.
 
Vad tycker ni om sånt här? Tycker ni att det är bra att jag skriver inlägg om sådana här saker?

Choklad.

Allmänt  /  9  Kommentarer
Ibland är syskon rätt bra att ha. Kom hem efter en stressig skoldag med massa slit, kastade mig direkt i sängen och var sjukt sugen på choklad. Men gissa vad? När syrran kom hem hade hon med sig två choklad ninisar till mig, fett goda och söta. Döpte dom till Nils och Örjan. Nu är dom uppätna.

Wanties from Shock.

Tips & Wanties  /  9  Kommentarer

Wanties from Junkyard.

Tips & Wanties  /  14  Kommentarer

Veckans Blogg.

Tävlingar  /  22  Kommentarer
 

Robin äger, that's it.

 /  19  Kommentarer
Tycker att alla som säger att Robin sög och att han inte borde ha vunnit borde kasta sig i väggen. Allvarligt. Blev faktiskt ledsen när jag såg att folk skrev att han sög och att han borde hamnat sist på hans facebooksida, han hade liksom inte vunnit om han inte var duktig?! Tyckte att Robin ägde och han är en värdig vinnare. Dessutom skyller folk som vanligt på systemet, men gissa vad? Robin vann för att han äger. That's it. Var istället glad att vi inte behöver skämmas inför hela europa, för Robin får oss att se awesoma ut här i Sverige. Hade typ bananen i blöja och sné vinge vunnit så hade jag flyttat och aldrig velat komma nära Sverige igen.

Mina favorit youtubare - Gaming.

Geek & Gaming  /  4  Kommentarer

Bästa läraren ever.

Plugget  /  9  Kommentarer

Melodifestivalen 2013.

 /  17  Kommentarer

08-03-2013

Allmänt  /  4  Kommentarer
Tjo läsare! Idag har jag gått i skolan och direkt efter drog jag till Danne där jag är just nu. Han spelar och jag bloggar, fett awesome ju. Ska dock spela lite sims 3 sen tror jag, eller iallafall ladda ner lite nya saker till simset, blir awesome med lite nya kläder och frisyrer.

Snygga vår- och sommarjackor.

Tips & Wanties  /  9  Kommentarer

Lite nytt i designen.

Allmänt  /  3  Kommentarer
Igår fixade jag lite med designen, det första jag fixade var att  ni får se mina sex senaste instagram bilder direkt i bloggen, extra bra för er som inte har instagram men som ändå vill se vad jag har för mig. Det andra jag fixade var "Design By"-bilden då det bara stod ADARAS där, då det är hon som gjort mallen till min design. Dock har jag ändrat nästan allt i den så det är nästan bara själva mallen kvar från den utsprungliga designen så jag fixade en ny bild där det även står att jag gjort designen. Vad tycker ni?

I Love U.

Bilder & Bildbehandling  /  12  Kommentarer
Hade lite tråkigt igår så jag satte mig och redigerade lite bilder. Letade upp bilder på mig och Danne som vi tog för ett tag sedan, la till en fladdermus som ska vara en mer awesome version av ett hjärta, skuggade lite och la till våra namn. Tyckte den blev sjukt fin och Danne tyckte detsamma. I Love U.

Idag har jag...

Geek & Gaming  /  10  Kommentarer

Veckans Blogg.

Tävlingar  /  28  Kommentarer

Skit internet.

Allmänt  /  7  Kommentarer
Sjukt jobbigt att blogga för tillfället då vårt internet här hemma inte fungerar samt att jag tog slut på mitt mobila internet för månaden igår (!!!). Försöker blogga med världens segaste internet trots att det tar hundra år bara att logga in på blogg.se.

Wanties from Madlady.

Tips & Wanties  /  15  Kommentarer

Pewdiepie plays Amnesia: Rain.

Geek & Gaming  /  12  Kommentarer
Hade tänkt visa er en video med min absoluta favorit youtubare, Felix eller Pewdiepie som de flesta nog känner igen honom som. Här spelar han skräckspelet Amnesia och costomstoryn Rain.

Ett awesome secondhand köp.

New In  /  17  Kommentarer
Hallojsan läsare, fick åka hem från skolan runt 11:30 så jag mådde väldigt dåligt, mådde illa och hade ont. Har för övrigt en ny tröja som ni ser ovan, älskar den! Ett awesome secondhand köp. Älskar att gå in i secondhand butiker då man aldrig vet vad man hittar och sist blev jag lycklig ägare till världens mysigaste och snyggaste skelett tröja. Love it!

Snyggt från Ginatricot.

Tips & Wanties  /  10  Kommentarer
Kollade in Ginatricots hemsida och insåg att de är totalt awesome. Kolla bara! Hur snygga är inte plaggen ovan?! Mina favoriter är helt klart tröjorna längst ner. Klicka HÄR för att komma till hemsidan. Vilken är din favorit?

Psykisk mobbning.

Tankar  /  10  Kommentarer
Hej läsare. Hade tänkt ta upp en sak angående att kasta ord runt sig. Jag har varit mobbad sedan jag var sex år gammal vilket betyder att jag hört väldigt mycket skit om mig själv genom andras munnar. Men vill ni veta en sak? Hade jag fått välja så hade jag under dessa år hellre uthärdat fysisk smärta än den psykiska. Ett ord, en blick, ett skratt kan göra ondare än en käftsmäll. Det bara är så. Många tror att man inte mår dåligt, att de bara sårar en lite när de kallar en för elaka saker. Men det gör ondare än de tror. Jag kommer fortfarande ihåg saker folk sa till och om mig när jag gick i lågstadiet. Jag väljer fortfarande att gå en omväg bara för att inte behöva gå förbi vissa personer och gäng i skolan för jag vet att de kommer säga något, skratta åt mig och/eller ge mig blickar. De kanske inte vet det, eller så är de medvetna om det, men det gör jävligt ont.
 
Dagligen är får jag blickar som skriker "Du är ful och äcklig". Dagligen hör och ser jag hur folk skrattar åt mig. Dagligen får jag ord kastade efter mig. Jag blir utfryst. Jag får inte min röst hörd. Jag ser hat i folks blickar. Jag hör hur folk tystnar när jag kommer nära. Jag ligger gråtande om kvällarna och nätterna tack vare skiten. För ingen lägger märke till det. Ingen lägger märke till den psykiska mobbningen, de bryr sig bara om den fysiska. Varför är det så här? Den psykiska mobbningen gör minst lika ont som den fysiska.
 
Har ni varit med om mobbning? Psykisk, fysisk eller både ock? Berätta gärna i en kommentar!

Krucifix halsband.

Tips & Wanties  /  5  Kommentarer
Har äntligen funnit ett sjukt snyggt krucifix halsband som är i stil med det Danne har. Vill ha det. Ska ha det. Tycker det är ett sjukt snyggt smycke som piffar till hur många outfits som helst. Dessutom funkar detta halsband både till tjejer och killar. Ni hittar det HÄR.

Fem frågor till mig, fem frågor till er.

Tankar  /  11  Kommentarer
Har fått en blog award av Sofie vilket betyder att jag ska svara på fem frågor hon ställt och sedan ska jag ställa fem frågor till andra bloggare. Då kör vi!
 
1. Om du fick medverka på tv, vilket program skulle du vilja vara med i?
Svar; Om jag fick välja någon serie så hade jag nog sagt Merlin eller Walking Dead, show säger jag nog Punk'D för det verkar fett kul.
 
2. Om du fick träffa en person, vem som helst, vem skulle det vara och varför?
Svar; Orlando Bloom, för jag har alltid älskat och beundrat honom och jag tycker han är totalt awesome.
 
3. Vilken är din absolut högsta dröm här i livet?
Svar; Måste nog säga att gifta mig, allvarligt, det har varit en dröm jag haft väldigt länge. Dessutom så skulle det vara underbart att bli gammal med personen man älskar över allt annat.
 
4. Om du fick leva en film-/seriekaraktärs liv, vem skulle det då vara?
Svar; Legolas från Sagan Om Ringen trillogin, för han är awesome och hur coolt hade det inte varit att leva som honom? Dessutom har jag en förkärlek för just alver.
 
5. Vilka är dina favorit namn, kille och tjej?
Svar; Billie. Det funkar både på kille och tjej så jag säger bara det, för det är helt klart mitt favorit namn. Hade gärna bytt namn till det, men eftersom jag heter Carolina så låter jag min hund heta Billie.
 
Jag nominerar alla mina läsare att svara på följande frågor i sina bloggar, länka gärna era inlägg i en kommentar så lovar jag att klicka in och läsa era svar! Här kommer frågorna;
1. Vilka bloggar följer du?
2. Nämn tre saker du är nöjd över med dig själv.
3. Vilken är din favorit årstid och varför är det den?
4. Vad är det bästa som finns?
5. Vad tycker du om mobbning och har du utsatt eller blivit utsatt för detta någon gång? Berätta!

Galaxy outfit.

Dagens Look  /  31  Kommentarer
Jacka - Kappahl | Linne - Gekås | Legging - Bloppis | Skor - Skopunkten

Passade på att inviga min vår-/sommarjacka som jag fick i julklapp idag, älskar den för den är så underbart snygg. Älskade outfitbilderna så mycket idag att jag satte den ena som profilbild i menyn, vad tycks?

Goodiebag.

New In  /  5  Kommentarer
Vann denna underbara goodiebagen som Addie satt ihop för ett tag sedan. Fett glad då den var full av awesoma saker. Älskar verkligen hörlurarna över allt annat typ. Tack!

Intervjuad.

Blogg  /  5  Kommentarer
Blev intervjuad av en tjej vid namn Madeliene som driver den HÄR bloggen. Vill ni läsa hela intervjun så klicka HÄR.

Caroline Blomst for Ginatricot.

Tips & Wanties  /  11  Kommentarer
Såg att Caroline Blomst ska stå för ginatricots nästa t-shirt kollektion, trycken ser ni ovan. Tycker personligen att detta är sjukt snygga prints då de är fett mycket häftigare än mycket annat ginatricot leverat samt att de kommer bli fett snygga till många outfits. Kommer finnas i utvalda ginatricot butiker från och med 21 mars. Hoppas de kommer finnas i en butik nära mig för jag är fett sugen på dom.

Diablo med Danne och Eric.

Geek & Gaming  /  10  Kommentarer
Tillbringar kvällen framför datorn. Snackar med Danne och Eric över skype samtidigt som vi spelar Diablo. Har funderat på ifall jag har några läsare som är gamers, eller som helt enkelt bara gillar att spela lite då och då. Spelar ni? Vad spelar ni om ni gör det? Tell me!

Åtta bekännelser.

Tankar  /  12  Kommentarer
Blev nominerad av Melody Moonchild att göra en utmaning där jag ska berätta åtta berkännelser om mig själv, tänker helt klart göra det. Men innan jag börjar så tycker jag helt klart att ni borde kolla in Mel's blogg då den är sjukt awesome!
1. Jag är vegetarian. Inte bara för att jag tycker att det är synd om djur och så utan även på grund av att jag mår dåligt av kött. Jag får jätte lätt ont i magen och mår illa när jag äter kött vilket gör att jag inte vill äta vilket i sin tur lett till att jag inte kan gå upp i vikt och/eller bygga muskler.
 
2. Jag älskar One Direction. Brukar hata mainstreem saker bara för att alla fjortisar älskar det, men 1D är underbara och man kan helt enkelt inget annat än att älska dom. Ska för övrigt gifta mig med Louis eller Harry om jag inte gifter mig med Danne i framtiden, bara så alla vet.
 
3. Jag är riktigt lat när det gäller städning. Allvarligt, jag kan inte hålla städat mer än i typ högst tre dagar - och det är när jag under de tre dagarna inte ens är hemma. Mitt rum ser alltid ut som ett bombnedslag. Jag tänker alltid att jag borde städa upp efter mig, att jag borde lägga undan kläderna och ta upp tidningen under sängen, men det blir liksom aldrig av. Slutar alltid med att mina föräldrar tvingar mig att städa. Detta är även orsaken till att jag aldrig har polare hemma hos mig, för jag pallar helt enkelt inte städa för deras skull men jag vill heller inte att de ska se hur lat jag egentligen är.
 
4. Jag är beroenda av kolsyra. Jag kan helt enkelt inte gå en hel dag utan att få i mig minst ett glas bubbelvatten, läsk eller ja - något som innehåller kolsyra. Kan inte tänka klart och blir helt nervös om jag inte får det i mig.
 
5. Jag älskar att förstöra saker. Alltså inte vandalisera eller så, menar mer på det kreativa, konstnärliga sättet. Ett exempel är min syrras barbie docka som jag tog och förvandlade den till en zombie med hjälp av färg, kol, saxar, tändstickor och knivar.
 
6. Jag är en sexton årig tjej som fortfarande sover med nallar. Jupp, ni läste rätt. Men detta är inte för att jag fortfarande är kvar i "jag är rädd att sova ensam"-stadiet utan för att jag allt för ofta mår dåligt och är ledsen på kvällarna. Jag ligger då med två gosedjur i famnen och gråter tills tårarna tar slut.
 
7. Jag har bara spelat fyra av arton XBOX 360 spel som står i min hylla. Jag må vara gamer, men jag har bara spelat fyra av mina 360 spel. Varför? Jo, för jag lägger så enormt mycket tid på bloggen, är mycket hemma hos Danne, har mycket i skolan och när jag väl spelar så spelar jag på datorn. Kommer bättra mig ett så enormt när sommaren kommer!
 
8. Mitt bästa ämne i skolan är svenska. Har A i typ allt jag gör i svenska och har alltid varit enormt mån om att göra bra ifrån mig i just detta ämne. Får jag lägre betyg på någon uppgift så gör jag allt för att få ett A, för det är så enormt viktigt för mig. Ställde mig och hoppade med nyopererad fot när jag fick reda på att jag fick A på svenska nationella läsförståelsedelen. Fick svin ont, men det var det värt, för min lycka var ofattbar.
 
Jag nominerar följande fem bloggare att göra denna utmaning i sina bloggar;
Sofie - Hennes blogg är verkligen awesome, hon ger en massa tips och skriver awesoma inlägg.
Evve - Hennes blogg är full av awesomeness, massa roliga inlägg varvat med outfits mm.
Isabelle - Hon är min polare och hon skriver massa roliga inlägg. Hon fangirlar även en massa.
Sam - En fett awesome brud med en fett awesome stil!
Madeliene  - En sjukt stark tjej som har en väldigt fin blogg.

Diablo Damp.

Geek & Gaming  /  13  Kommentarer

Vad jag tycker om alkohol, rökning och droger.

Tankar  /  17  Kommentarer
Fråga; Dricker du alkohol eller röker? Vad tycker du om sådana saker?

Jag personligen tycker inte om alkohol, rökning mm. Visst kan jag dricka något litet om jag är på fest, men dricker aldrig så jag blir full eller något sådant. Tycker inte att det finns så mycket inom alkoholens värld som är gott och därför har jag valt att inte dricka eller att endast dricka något litet. Röker gör jag inte heller, tycker det är onödigt både då det förstör en samt för att det är dyrt liksom; varför lägga pengar på något som försvinner hur snabbt som helst istället för att spara och köpa något mycket bättre och hälsosammare? Dock har jag inget emot folk som dricker och/eller röker även om jag inte själv tycker om det. Jag är heller ingen festperson, jag väljer hellre att sitta hemma framför datorn, ha filmkväll eller gör något annat kul än att dra på en fest där alla blir fulla tills de spyr och inte kommer ihåg vad de gjort.
 
Dock finns där en sak jag är strängt emot och det är tyngre droger. Visst, cigg och alkohol är en sorts drog, men det skadar inte en person lika mycket som en joint. Jag tycker bara att man är en stor idiot om man röker på eller liknande då det är enormt farligt. Har själv varit med om att jag var på en fest, stod utanför huset och snackade med några av de som rökte (cigg) så kommer en kille ut, tar upp sitt packe och tänder på en joint. Fick lust att berätta för honom hur idiotisk han var som höll på med sånt. Visst, det är hans val, men ändå. Och när de senare passade jointen mellan varandra så höll jag mig hela tiden något steg ifrån den då jag inte alls ville ha med det att göra. Många i min ålder dricker alkohol varje helg, är beroende av cigg och har testat tyngre droger. Men jag tänker bryta trenden som handlar om att man ska göra vad folk runt omkring sig gör. Jag hoppas ni gör detsamma. Ingen ska heller bli tvingad att testa eller göra något de inte vill, våga säga nej.

Åtta bloggtips.

Blogg  /  19  Kommentarer

Vattenfärgsporträtt.

Bilder & Bildbehandling  /  12  Kommentarer
Ni vet det här alla bloggerskor verkar göra nu för tiden med att göra on sina bilder i photoshop så de ser ut att vara framställda i vattenfärg? Jag såg videon där det visas hur man gör i photoshop, laddade ner penslarna hon använde i videon och sedan hittade jag på ett eget sätt att göra det i Gimp. Gjorde inte denna svart och vit men tyckte ändå den blev bra för att vara ett första hands försök. Kan säkert försöka fixa en tutorial där jag visar hur jag gjorde det i Gimp någon gång i framtiden, om ni vill det. Vad tycker ni?

Vad jag tycker om att vara vän med sitt ex.

Kärlek & Relationer  /  13  Kommentarer
Fråga; Vad tycker du om att den man är tillsammans med är vän med sina ex och/eller har massa tjejkompisar?

Eftersom jag kan vara en sjukt svartsjuk flickvän så kan detta vara ett problem för mig att gå med på såklart. Men det är klart att jag tycker det är okej att personen jag är tillsammans med har vänner av det motsatta könet, det har ju jag?! Och jag går liksom efter följande tanke när jag är i ett förhållande; Jag gör inget jag inte skulle vilja att personen jag är tillsammans med skulle göra. Så jag klänger och håller inte på med mina polare, för jag vill inte att personen jag är tillsammans med ska göra det med sina. Jag har själv valt att inte vara vän med mina ex, dels för att de var riktiga idioter mot mig både under våra förhållanden samt efteråt, men också för att jag inte gillar "vän med ex"-tanken. Dock har jag inga problem med att t.ex. Daniel är vän med sina ex, visst kan jag bli svartsjuk då och då (ibland så pass svartsjuk att jag bara skriker rakt ut bara för att jag inte ska gråta) men jag litar på Danne så jag ber absolut inte honom säga upp vänskapen med sina ex bara för att är svartsjuk av mig. Måste dock erkänna att jag var grymt svartsjuk så fort han nämnde ett av sina ex (och är det fortfarande) eller fick höra att hon skrev till honom eller liknande. Men jag berättade om min svartsjuka för Danne och han förstod, vilket jag är hemskt glad att han gjorde. Så vad är svaret på frågan då? Jo, jag har inga problem med att personen jag är tillsammans med har en massa tjejkompisar. Jag är även helt okej med att han eller hon är vän med sitt/sina ex även om jag kanske ogillar det, men jag tillåter det för jag litar på personen. Och dessutom; Det finns en anledning till att personen är ett "ex" och att de inte fortfarande är tillsammans.

Resultat från valputställningen.

 /  8  Kommentarer
Hallojsan läsare. Är nu hemma från Hässleholm efter en mycket lyckad dag. Ställde då ut Nike för första gången och det gick över förväntan då jag kom tvåa och fick även HP. Bilden till vänster tog min syrra när jag var inne i ringen och till höger ser ni prisen jag vann. Nu är både jag och Nike helt slut, ser dock fram emot nästa utställning som kommer vara ännu större och tar rum i Malmö om jag inte minns fel.

Valputställning.

 /  16  Kommentarer
Godmorgon läsare! Vaknade sjukt tidigt för idag är det en stor dag för min underbara vovve Nike, hennes första utställning. Valputställning i Hässleholm där inte bara Nike ska ställas ut för första gången utan även hennes syster som mammas väninna äger, även min systers chihuahua ska ställas ut idag. Hoppas att det går bra, har haft små problem med att gå i koppel då Nike har en tendens att vilja hoppa upp på en eller gå bakom en och/eller slingra in sig i ens ben, får hoppas att hon går bra idag. Kommer bli stolt över min lilla prinsessa vilket fall och ska nog se till att hon får någon ny leksak hur det än går.

#SWAG.

New In  /  6  Kommentarer
Fick denna underbara t-shirt av min syrra när hon städade ut sin lägenhet eftersom hon ska flytta ihop med sin pojkvän. Den hade lappen och allt kvar så hon har knappast använt den. Sjukt skön, sjukt snygg, sjukt swag, sjukt awesome och sjukt bra passform. Bar den idag till ett par baggy jeans samt låga converse.

VARNING för blod, operationer och fötter.

Allmänt  /  13  Kommentarer
Hehe nu hatar alla som har fobi för blod, operationer och fötter mig för jag blandar allt detta i ett enda inlägg. Men här är iallafall tre bilder från min operation där jag opererade bort en bit av min nagel på höger stortå, ni ser biten de tog bort bland verktygen, fett stor. Och för alla er som vill ha fler nyheter än att den blodiga biten som gjorde ont på min tå nu är borta är att jag snart ska göra mig av med den fula utväxten som syns på första bilden.

Framtida tatuering?

Stil & Utseénde  /  18  Kommentarer
Eftersom jag och Danne började snacka fett mycket om tattoos här om dagen så är jag fett sugen på att tatuera mig. Kollade igenom Missnosebleeds blogg och såg att hon tecknat en fett awesome zombie version av Ariel så jag frågade henne om jag kunde få använda denna skapelse någon gång i framtiden till en tatuering, vilket jag fick. Bilderna på den kommer från hennes blogg. Tycker den är fett awesome, vill ha den på höger överarm. Kanske inte som första tatuering, men i framtiden. Älskar den mer än jag älskar nougat, och jag älskar nougat väldigt mycket.

Me + Tumblr = Crazy.

Blogg  /  4  Kommentarer