Meditation.

Bild på mig och Isabella från lärarmiddagen.

En av lärarna jag kommer sakna mest från min tid på högstadiet är helt klart min religionlärare Isabella. Gillade inte religion så jätte mycket innan, historian var roligare, men sedan jag fick Isabella som lärare så har religionen varit ett av de roligaste ämnena i skolan. Jag har varit mycket aktiv på lektionerna och gjort bra ifrån mig tack vare att det blev så roligt att ha ämnet när jag fick en lärare som jag trivdes med. Jag tycker själv att jag och Isabella är ganska lika på vissa sätt och vi har kunnat diskutera om saker hur länge som helst.
 
Hon berättade att hon börjat meditera och berättade lite om detta för mig. Hon sa även till mig att jag borde testa, vilket jag helt klart höll med om då det hon berättade lät sjukt intressant. Hon mediterar bland annat för att"se" hennes tidigare liv mm. vilket jag tyckte var hur häftigt som helst. En av de sista sakerna hon sa till mig på avslutningen innan vi skildes åt var att jag ska testa att meditera. Så gissa vad jag gjorde? Imorse letade jag upp en video på youtube som verkade lovade och satte på mig hörlurar för att inte störas av några andra ljud. Videon var en guide på hur man gjorde en Chakra meditation for balancing and healing. Jag måste säga att det var en sjuk upplevelse. Jag kände verkligen att jag var jag och att inget kunde störa mig. Jag kunde se allt dom beskrev i videon, jag kunde känna energin och styrkan i min kropp - det var underbart. Jag kände mig gladare och sorgen som legat i mitt hjärta den senaste tiden lättade en aning.
 
Efter att jag mediterat satt jag en liten stund och tänkte igenom allt, jag kände mig faktiskt balanserad och stark, att allt var bra och att inget kunde få tillbaka sorgen jag gått runt med av olika anledningar. Fick dessutom en konstig lust att äta en rejäl frukost och att gå ut, springa eller vad som helst. Sen tänkte jag; om det känns så här första gången jag gör det, hur känns det då när jag verkligen kan släppa allt runt om mig och verkligen gå in i min egen kropp och släppa alla onda tankar? Tänker helt klart fortsätta med detta, känner mig dessutom gladare. Detta kanske kan hjälpa mig nu när jag känner mig så ensam och mår så dåligt? Vill dessutom någon gång testa att meditera fram mina tidigare liv, som Isabella gör.
Någon annan som testat eller vill testa att meditera?

Nanna

daaamn det där måste jag testa :D

2013-06-15 / 14:17:56
URL: http://iwillbreathing.blogg.se
ebba

fina ni är på bilden :)
allt bra ?

2013-06-15 / 17:06:41
URL: http://eenilssonn.blogg.se
Björkenstein

Ååh vill testa! länka videon? :D

2013-06-15 / 18:02:09
URL: http://bjorkenstein.blogg.se
elin

Jag har testat tre gånger, men vet inte ens om jag "lyckades". Det var mest bara avslappning.
Kan du inte länka videon du kollade/lyssnade på? :)

2013-06-15 / 21:00:34
URL: http://exist.bloggplatsen.se
Lina Tsutsumi

Vad häftigt med blått hår! (:

2013-06-16 / 15:10:33
URL: http://linatsutsumi.com
Sofie

Åh! Jag vill också ha länk till den videon :) Låter sjukt spännande ju!

2013-06-16 / 17:13:17
URL: http://missmusicnonstop.blogg.se/
Anonym

Var har du köpt skinnvästen som du har på bilden? :)

2013-06-16 / 20:46:28
Ellen

Oj gud, detta måste jag testa!

2013-06-17 / 13:09:59
URL: http://ellendahlgren.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback