Hemklickat.

Stil & Utseénde  /  7  Kommentarer
Klickade precis hem massa fint. Fick allt ovan för 210kr inklusive frakt, helt underbart. Har letat efter en underbar kjol som den ovan men har bara hittat dyra jävlar så passade på att beställa en för typ 40kr nu på Ebay, fixade även en fjärr till kameran, ett par strumpbyxor, ett par underbara klämmor och en awesome ögonskuggspalett.Vad tycker ni mest om av det jag beställde?

Nya solisar.

New In  /  10  Kommentarer
Mina älskade runda solisar försvann spårlöst när jag var på Jägersro travbana så har fått ha ett par som inte är ens nära lika snygga. Men så här om dagen så fick jag dessa underbara sakerna från mor min. Funderar starkt på att dekorera dom med blommor eller nitar, tror det blir nitar isåfall. Vad tycker ni? Ska jag dekorera dom eller låta dom vara som de är?

Nytt i designen.

Blogg  /  17  Kommentarer
Som vissa av er kanske märkt så har jag gjort en massa ändringar i desingen. Jag har uppdaterat informationen samt ändrat bilderna i bildspelet i profilen. Har även gjort om bakgrunden till kommntarsrutan, bytte från där jag satt på en enhörning till där jag står bredvid en unicorn med vingar samt brutet horn som jag gjort i ett program men som jag sedan redigerat själv i photoshop. Tyvärr så fuckar mina smilisar vid kommentarsfältet ibland upp och det tar lite tid för de att bli normala igen, så texten över bilden på mig och unicornen ska inte vara där utan den ska egentligen vara smilisar precis ovanför kommentarsrutan. Vad tycker ni?

Rea hos Karmaloop.

Stil & Utseénde  /  4  Kommentarer
Bilden länkar

Bygger ett tåg.

Plugget  /  10  Kommentarer
Som ni kanske vet så pluggar jag speldesign på LBS i Lund. Ni kommer säkerligen få se mer av det vi gör i skolan, vår första formuppgift blev att vi skulle bygga ett tåg i programmet Maya. Detta är mitt, håller fortfarande på att fixa med det samt sätta dit lite fler detaljer. Älskar verkligen detaljer, det är det bästa med spel och film enligt mig. Vad tycker ni?

Oh Sweet Lorraine.

Kärlek & Relationer  /  6  Kommentarer
96 åriga Fred Stobaugh skrev en underbar låt till sin fru som efter 75 års äktenskap gick bort. Han älskade verkligen henne och när hon gick bort chansade Fred på att skicka in sin text till ett skivboloag. Han trodde aldrig att de skulle höra av sig men efter ett tag ringde producenten upp Fred och sa att han ville göra texten till en riktig låt. Fred började gråta och sa att han inte skulle kunnde betala det, att han inte hade några pengar, han förstod först inte att det var en gåva från skivbolaget till honom, att han skulle få höra om sin älskade fru i en riktig låt. Tycker att denna låt är så underbart fin tack vare dess historia.

Oh, great.

Allmänt  /  12  Kommentarer
Första bilden jag satte som bakgrund på skoldatorn var en svart unicorn som var hur vacker som helst. Men så insåg jag att jag ville ha något roligare så fick bli denna som ni ser ovan. Kärlek, grumpy cat är awesome. Och sjukt söt. Eller hur?!
Vad har ni för skrivbordsbakgrund?

Senaste.

Dagens Look  /  14  Kommentarer
 

Dagens unicorn outfit.

Dagens Look  /  11  Kommentarer
 

Dagens Ebay Tips.

Ebaytips  /  2  Kommentarer
Bilden länkar

Woopwoop.

Allmänt  /  1  Kommentarer
Tjollahopp, känns underbart att jag fick sovmorgon idag vilket jag kommer få varje onsdag woopwoop! Slutade precis svenskan så slutade en timme tidigare. Chillar nu i lobbyn med alla konstiga människor i min klass tills klockan blir två och jag ska shoppa med min mamma samt syster Amanda. Fick för övrigt precis utpekad som lat... Håller med dom, jag är latast i världen.

Dagens Ebay Tips.

Ebaytips  /  2  Kommentarer
Bilden länkar

Bestämde mig för övrigt för att ladda ner Gimp till skoldatorn så jag kan göra ganska snygga inlägg och inte halvdåliga i photoshop innan jag ens lärt mig programmet.

Gårdagens Outfit.

Dagens Look  /  4  Kommentarer
Lär mig Photoshop så inläggen kan se knasiga ut den närmaste tiden

Det är mycket nu.

Allmänt  /  16  Kommentarer
Har hänt sjukt mycket idag. För det första; jag är nu singel. Valde att ringa upp Daniel och säga att det var över mellan oss då det helt enkelt inte fungerade. Sen fick jag en ny awesome frisyr i form av sidecut av kära lilla Elina. Sen har jag en engelskläxa att skriva samt ska lära mig en massa i Photoshop nu då jag fick min skoldator idag som har PH installerat då vi behöver det till våra studier. Så kommer nog göra det mesta i Photoshop istället för Gimp numera, men får se om jag kan lära mig allt.
Vad tycker ni om min sidecut?

Den nya hårfärgen.

Stil & Utseénde  /  16  Kommentarer
För er som inte följer mig på instagram eller har hunnit kolla lite extra på gårdagens outfitbilder så är här en bild på min nya hårfärg. Det blev som många gissade lila. Dock är det både lila och blått, så känner mig lite som en unicorn. Älskar det! Idag blir det även sidecut by Elina, får se hur det kommer se ut. Jag använde mig av en massa balsam samt två små klickar av Directioners Pillarbox Red samt Atlantic Blue för att få fram den pastellila färgen. Vad tycker ni?

Dagens Ebay Tips.

Ebaytips  /  5  Kommentarer
Bilden länkar

Dagens Outfit.

Dagens Look  /  8  Kommentarer

Steampunk.

Stil & Utseénde  /  8  Kommentarer
Alla bilder kommer från tumblr. Är det bara jag som har en satans förälskelse till steampunk?! Älskar det! Har bestämt mig för att jag ska cosplaya steampunk i slutet av augusti tillsammans med några polare från klassen. Kommer bli awesome.
Vad tycker ni om steampunk?

Snygga kepsar.

Stil & Utseénde  /  7  Kommentarer
Det är väldigt många som gillar min nitkeps som jag ofta bär, vilket inte är så konstigt då den är sjukt fab. Men hade tänkt tipsa alla mina djävular (kolla, jag har kommit på ett coolt namn till er också!!) om lite fint headcandy. För armcandy är för mainstream. Länkar: Ett - Två - Tre - Fyra - Fem. Vilken är eran favorit?

Dagens Ebay Tips.

Ebaytips  /  5  Kommentarer
Bilden länkar

Vilken hårfärg.

Stil & Utseénde  /  16  Kommentarer
Färgar håret at the moment, vilken färg tror ni det blir?!

Massa galenpannor.

Bilder & Bildbehandling  /  7  Kommentarer
Tänkte att jag lika bra kan visa lite bilder på några av mina nya vänner som jag tog när vi chillade vid centralen i Lund. Alla förutom Myra går i min klass, Myra är Tyras flickvän och för er som inte kan se det så är Tyra släkt med pandor. Det är han, jag menar det. Är ni släkt med något djur?

Sorg.

Tankar  /  9  Kommentarer
Idag kommer något hemskt att hända. Något jag aldrig riktigt trodde skulle hända. Något jag varit räddast i världen inför. Något jag varit med om två gånger förut men som ändå gör så ont varje gång. Nästan tio månader. Men ändå känner jag mig harmonisk. Jag känner mig rädd och ledsen men ändå lättad. Det känns som jag har väntat på den här dagen, på det här samtalet. Jag har vetat att detta skulle hända och på något knäppt sätt känns det som jag både vill att det ska hända och att jag hellre skulle hoppa från en klippa. Det är som att jag är harmonisk och väntande på utsidan. Men på insidan gör det ont, hjärtat känns tomt ´, ögonen svider, det gör ont bakom näsan precis som innan man ska börja gråta. Jag känner mig ovetande men samtidigt känner jag att det är detta jag väntat på. Kanske är det bäst såhär. Kanske kommer jag saknar sönder mig och gråta tills alla tårar tagit slut. Men så kanske jag kommer känna mig lättad och fri. Jag behöver inte vänta längre, jag behöver inte vara rädd. För ni vet, allt har sitt slut, även cirkeln kan klippas av.

Dagens Ebay Tips.

Ebaytips  /  6  Kommentarer
Bilden länkar

New In.

New In  /  14  Kommentarer
Hade tänkt visa lite nya saker jag fått och köpt. Hello Kitty rosetten fick jag av världens sötaste Myra, min klasskamrat Tyras flickvän. Den andra rosetten samt hårbandet med nitar och rosor köpte jag från H&M igår efter skolan när jag och Villemo shoppade lite. Fick tröjan, knästrumporna samt tofsarna av mor min, kommer lägga upp sidan allt kommer från senare, kommer inte ihåg vad den heter at the moment. Vad gillade ni mest?

Mr Awesome.

New In  /  6  Kommentarer

Håltimme.

Plugget  /  2  Kommentarer
Första lektionen blev inställd så har haft håltimme fram till lunch. Har lärt känna mina klasskamrater genom att ha frågestund live i lobbyn samtidigt som vi dricker kaffe och skrattar sönder. Fick reda på allt, även alla perversa saker. Vad gör ni idag?

Dagens Ebay Tips.

Ebaytips  /  1  Kommentarer
Bilden länkar
 
Somnade svintidigt igår så gjorde inga inlägg så fick ta med mig datorn nu på morgonen för att blogga i bussen till skolan. Så live bloggning för typ allra första gången under en skoldag. Fick även göra en facebooksida för klassen klockan halv sju på morgonen för jag lovade att göra den igårkväll men glömde det helt..

Sidecut.

Stil & Utseénde  /  12  Kommentarer
Min kära vän Elina, som jag går i skolan med, har världens snyggaste sidecut och hon passar sjukt bra i det. Igår medan vi hängde på stan så snackade vi om att hon kanske skulle kunna göra en sidecut på mig. Vet inte riktigt, är rädd att jag inte passar i det och kommer ångra mig som fan efteråt. Vill dock göra något roligt med håret då det känns så tråkigt at the moment. Så, nu lägger jag mitt älskade hår i era händer: Ska jag göra sidecut eller inte?

Power Up.

Allmänt  /  9  Kommentarer
Hemma från skolan nu, jippie! Hade samhälle och engelska samt bild & formgivning idag. På lunchrasten drog jag och typ halva klassen till stan och kollade i lite olika affärer. Var såklart tvungen att gå in på både Game och Gamestop som sanna gamers. Drack världens awesomaste energidricka med Mario på, sjukt god. Tog massa bilder på gänget när vi satt och hängde lite efter skolan mitt på torget vid centralen i Lund. Bilderna kommer upp senare, så ni får se vilka filurer jag omger mig av.

5 saker ni kanske inte visste om mig.

Tankar  /  7  Kommentarer

Fina saker på rea.

Stil & Utseénde  /  5  Kommentarer
1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14

Dagens Ebay Tips.

Ebaytips  /  3  Kommentarer
Bilden länkar

Dagens Outfit + dagen.

Allmänt  /  18  Kommentarer
In med två outfit bilder samt en random fact sådär mitt i allt. Tro mig; faktan hade inget att göra med min outfit eller mina hjärnceller över huvud taget. Jag, Love, Simon, Fredrik och Patrik gjorde klar vår film om tid idag. Efter skolan gick jag och Klara en runda på stan och kollade i lite olika affärer. Sen låg jag, Klara, Tyra, Tyras flickvän och en vän till dom på varandra mitt på torget. Så kul kan man ha om man går på LBS i Lund och är jävligt konstiga. Är glad, alla i min klass är lika efterblivna som mig så vi passar perfekt tillsammans. Fotades även med massa utklädningshattar-glasögon-och-sjalar i fotostudion i skolan tillsammans med arbetsgruppen. Vad har ni gjort idag?

Postisjacka.

New In  /  8  Kommentarer
Senaste gången jag var på loppis så hittade jag denna underbara jacka. Bella försökte tjuva den. Men det får hon inte. Tycker den är sjukt awesome, tror att den tidigare hört till en postare i Malmö med tanke på detaljerna. Men jag tycker om att leka postare. Vet dock inte riktigt när jag ska bära den, men jag kommer säkert hitta något sätt för den att passa in.

Snygga skjortor.

Stil & Utseénde  /  8  Kommentarer
 
 

34 frågor och 34 svar.

 /  5  Kommentarer
Hittade denna finfina lista hos Vira så tänkte svara på frågorna, mest för att jag inte har så mycket annat att blogga om atm.
 
1. Vilken tid är din väckarklocka inställd på?5:00.
2. Hur många resväskor äger du? Inga (tro det eller ej)
3. Vilken var den senaste filmen du såg?Ehm... Kommer faktiskt inte ihåg.
4. Vilken är världens bästa artist/grupp just nu? Black Veil Brides, vad annars?!
5. Vad åt du till middag senast? Pannkakor med vegetarisk bacon (svamp typ) och sylt.
6. Kan du vissla? Nä *sadface*
7. Tittade du på tecknat när du var liten? Liten?! Trodde att alla under 32,6 fortfarande kollade på sånt?!
8. Hur stort är ditt närmaste köpcentrum? Vet inte om det närmaste är Nova Lund, Emporia eller Burlöv Center.
9. Hur många syskon har du? Tre, en helsyrra (Amanda) och två halvsyskon (Dennis och Carola).
10. Hur många stolar står kring ditt köksbord? 6.
11. Pratar du några andra språk? Engelska och tyska.
12. Diskar du din egen disk? Nä, det gör mamma. För jag är lat.
13. Har du gråtit offentligt? Juppsiduppsi.
14. Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? Ofc.
15. Tycker du att killen borde bjuda på första dejten? Nee, tror faktiskt det var jag som bjöd ut Danne första gången?!
16. Vad har du med dig in på bion? En fet godispåse och en två liters fanta exotic.
17. Vad har du för väder? Soliiiit.
18. Har du en blogg? Nä, vad får er att tro det?!
19. Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet? Har bara gått på gymnasiet i tre dagar (inte ens det).
20. Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner? Humor, och såklart lojalitet.
21. Vilken är din favoritdrink? Fanta exotic for life!
22. Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? Under tre timmar.
23. Är dina dagar fullbokade och stressiga? Som fan, bussen får 5:51 sen är jag inte hemma förrän runt 18:00-19:00.
24. Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? Nee, cuz I'm a pro.
25. Vilken är din favoritfrukt? Är ananas en frukt?! Ananas.
26. Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper? No, no and... NO!
27. Hur gammal blir du nästa födelsedag? 17!!
28. Vad var det senaste du åt?Pannkakor.
29. Hur valde dina föräldrar ditt namn? Har frågat dom, de vet inte, jag antar att en fisk sa det till dom.
30. Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? Att jag inte orkar leva längre, men att det inte precis kan bli värre.
31. Tycker du om att krama folk? Nä, är ingen kramgo människa.
32. Äger du en digitalkamera? Jao!
33. Vilka kändisar har du blivit jämförd med? Blir ofta jämförd med Amanda Jensen och Julia (Candie.blogg.se)
34. Om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat? Vet inte, antagligen typ... Carl, Daniel eller Lars-Åke.

Dagens Ebay Tips.

Ebaytips  /  4  Kommentarer
Bilden länkar

Dagens Outfit.

Dagens Look  /  14  Kommentarer

Rock.

New In  /  6  Kommentarer
Glömde nästan helt bort att visa er denna underbara skapelse som jag fick av Bella. Sjukt awesome, hon fick den av någon släkting (?) men har inte användning för den så hon gav den till mig. Hon tror att den kommer från NewYorker, men hon vet inte. Jag vet inte heller. Det kommer för alltid förbli ett shoppingmysterium. Gillar ni kläder med nitdetaljer & coola tryck?

Fina saker.

New In  /  7  Kommentarer
 Nu i helgen när Minette och Bella besökte mig i min lilla håla mitt ute i ingenstans så hade Bella med sig massa smaskigt till mig. Saker hon helt enkelt kände att hon inte behövde samt det hon ändå aldrig kommer använda. Ett par awesoma hörlurar från Ullared som verkligen är underbara, hon räddade mina tidiga bussturer med denna gåva. Annat smått och gott ser ni ovan, hon hade lite färg kvar sedan hon hade rött hår så fick det till att göra pastellrosa hårfärg. Vad av det ovan hade ni velat ha?

Dagens Ebay Tips.

Ebaytips  /  4  Kommentarer
Bilden länkar

Första dagen på gymnasiet.

Allmänt  /  22  Kommentarer
Så, då var första dagen på gymnasiet avklarad. Gick upp redan klockan sex imorse, fixade mig och cyklade den lååång vägen till bussen runt halv åtta. Tog bussen 08:26 in till Sjöbo och sedan vidare till älskade Lund. Var där tre timmar i förtid så käkade på Subway samt satt inne på stadsbiblioteket och läste lite. Träffade sjukt underbara människor, känner att de kommande tre åren kommer bli toppen. Var sjukt rädd att jag inte skulle få några vänner, men en sjukt awesome tjej vid namn Villemo och jag klickade direkt då känner att vi kommer bli sjukt bra vänner. Är fett trött då jag varit i farten hela dagen, så ska nog kolla lite anime samt fixa lite inlägg inför morgondagen samt bara vila. Har ni börjat skolan/jobba än? Hur var er första dag?

Tips på sökord till Ebay.

Stil & Utseénde  /  9  Kommentarer
Som ni kanske lagt märke till så hänger jag ganska ofta inne på Ebay, så hade tänkt ge lite tips på bra sökord.
 
Sök alltid på engelska. Vill ni ha en keps? Sök efter cap. Vet ni inte vad ordet ni söker är på engelska så slå upp det på min kära vän Google. Men sökorden jag oftast använder är t.ex. goth, gothic, unicorn, cute, love, spikes, studded etc. Man hittar verkligen allt på Ebay och jag tipsar först och främst om att beställa från t.ex. Kina och Hongkong då frakten oftast är gratis då. När ni beställer från dessa länder är det bäst att ta en storlek större än vad man normalt bär då asiater är mycket mindre än oss europeer. Hoppas ni fick lite bra tips, ge mig gärna tips på vad ni oftast söker på.

Hur man gör pastellhårfärg.

Stil & Utseénde  /  3  Kommentarer
Tänk på att ha så ljust hår som möjligt innan ni fixar pastellhår, jag bleker mitt hår med billiga blonderingar från ÖoB etc. Vill ni ha en blå pastellfärg så ska ni ha så vitt hår som möjligt då gula pigment i håret gör blå toning grön. Tänk även på att bära en tröja som är lätt att ta av då även en tröja kan förstöra en snygg hårfärg.
Börja med att hälla upp en hel del balsam i en skål. Ni hittar skålar samt pensalar som de jag har för några kronor på Ebay. Ta sedan lite toning av valfri färg och blanda ner i balsamet. Ta inte för mycket, ju mer toning man tar, ju mörkare blir håret.
Vill ni ha mörkare färger så lägg i lite mer toning, tänk på att det är mörkare i skålen än i håret. Ta sedan på ett par handskar och greppa penseln, fördela pastellfärgen ni gjort i håret men lämna lite kvar om ni har löshår. Ta en plastpåse eller folie och sätt runt håret, detta skyddar så ni inte stöter till saker medan ni har färgen i håret. Har ni löshår så är det bara att kolla på de två stegen här nedan, annars hoppa direkt till allra sista delen.
Lägg löshåret på folie, tänk på att öppna clipsen samt borsta genom löshåret. Använd en pensel till att fördela pastellfärgen över håret, se till att komma in under och runt clipsen så det ser snyggt ut. Glöm inte att vända på varje del så det blir bra med färg i hela håret.
Lägg alla delar ihop som på bilden, svep sedan foliet runt löshåret. Det ska se ut lite som en kebabrulle med folie runt.
 
Låt färgen sitta i runt en timme, gärna längre. Tvätta av med kallt vatten så gör det håret gott efter allt färgande, kallt vatten är nämligen bättre än varmt vatten för håret. Pastellfärger håller dessvärre inte så länge, så ni kan behöva färga det en gång i veckan, om inte oftare. Jag färgar mitt ungefär en gång i veckan. Ni vet säkert redan att det inte är bra för håret att tvätta det för ofta, när ni har pastellfärger så får ni absolut inte tvätta det för ofta. Varför? Jo, för färgen går ur och den håller längre om man låter bli att tvätta håret på typ en vecka direkt efter färgning. Vill ni ha pastellhårfärg?

Dagens Ebay Tips.

Ebaytips  /  5  Kommentarer
Bilden länkar

Rosett.

Stil & Utseénde  /  18  Kommentarer

Gårdagens Outfit.

Dagens Look  /  5  Kommentarer

Dagens Ebay Tips.

Ebaytips  /  2  Kommentarer
Bilden länkar

Time for some fun.

Allmänt  /  16  Kommentarer
Sorry för att jag inte bloggat på hela dagen, men datorn kraschade och sen har jag varit på loppmarknad. Älskar verkligen loppisar, man kan hitta vad som helst där, idag hittade jag en träningsboll, hantlar, en hylla och en snygg jacka. Need to love billiga saker. Nu har jag i brist på annat sminkat mig så jag ser helt spöklik ut och ska beställa pizza snart. Jag, Bella och Minette ska ha pyamasparty, vi ska bygga pärlplattor, äta pizza och godis samt ha disneymarathon (det sistnämnda vet dom inte än). Nu ska jag leta upp stykjärnet samt komma på något bra sätt att bli av med munsår. Vet ni några bra antimunsår knep?

Back to school.

Plugget  /  32  Kommentarer
Bara för att alla andra gör denna så måste jag också göra den. För så är reglerna. Men till skillnad från många så visar jag (i bilder) vad jag köpt för att vara redo för den farliga, men viktiga, skolan. Då kör vi.
 
Vilken klass ska du börja? Ettan. På gymnasiet alltså, jag är inte så dum som jag ser ut.
Vilken dag börjar du? På måndag, den 19... Usch, påminn mig inte.
Hade du läxor över sommaren? Ja, tontals! Nä, skojade. Än en gång; jag är inte så dum som jag ser ut att vara.
Vad ska du ha på dig första dan i skolan? Inget, ska springa naken genom Lund skrikande "YODO" vilket står för You Only Die Once.
Vad är stressigast med skolan? Att vakna. Ta sig till den. Komma i tid till lektionerna och sen alla jävla läxor.
Längtar du till skolan? Lite smått faktiskt.
Vad längtar du mest efter? Att få träffa min nya klass, kommer bli fett awesome att se vilka galningar jag ska hänga med i tre år framöver.
Vad är roligast att fixa inför skolstarten? Alla blogginlägg som måste tidsinställas innan skolan haha.
I vilken klass började du sminka dig till skolan? Sjuan tror jag, om jag inte minns fel.
Kommer du ha ryggsäck eller handväska? Rygga all the way baby!

För er som inte vet så ska jag börja första året på Ljud & Bildskolan i Lund där jag ska plugga speldesign, så jag kommer lära mig allt jag behöver veta (nästan) för att bli en awesome spelgrafiker. Vilken klass börjar ni?

Dagens Ebay Tips.

Ebaytips  /  9  Kommentarer
Bilden länkar

Dagens Outfit.

Dagens Look  /  10  Kommentarer

Zoella.

 /  11  Kommentarer
Tänkte tipsa alla mina underbara läsare om en av mina favorit youtubare vid namn Zoe. Hon gör både sjukt roliga videos och massa videos om mode, smink, shopping mm. Hon har även gjort underbara videos där hon berättar om panikattacker och att man borde säga ja istället för nej om man mår dåligt. Hon är verkligen superrolig och underbar, sen är hon sjukt söt. Här är två awesoma videos med henne. Säg gärna vad ni tycker om henne och tipsa mig om bra youtubare. Enjoy.

My first time.

Tankar  /  2  Kommentarer
Såg en video där Zoe körde en sån här "My First Time"-tag så tänkte göra en sådan. Så, det blir helt enkelt en "Min första gång"-tag på Svenska (för er som inte kan det hemliga språket engelska) och nu var det 568 personer där ute som låter sina fantasier kretsa runt i vårt universum. Nej. Det handlar inte om den sexuella "första gången" utan jag kommer lista upp sakerna Zoe svarade på i sin video och svara på dom. Woopwoop!
 
Mitt första ord. Vet faktiskt inte. Frågade mina kära föräldrar men dom kom inte ihåg det. Man hinner glömma mycket på 16år.
 
Mitt första gosedjur. Tror faktiskt att det var en svart och vit hund som min farfar vann på ett tivoli, han dog tyvärr innan jag föddes, men jag fick den av farmor och honom. Har den fortfarande, dock hade den en mössa som är försvunnen, ögonen är borta och jag minns den som mycket större än den egentligen är.
 
Min första vän. Hmm... De två vännerna jag minns som mina första heter Lina och Emelie. Gick i parallellklass med Lina fram till vi slutade nian och gick i samma klass som Emelie från att vi började nollan till sexan, sen bytte hon skola.
 
Min första kärlek. Haha han hette Martin om jag inte minns fel och var två år äldre än mig. Kommer ihåg att vi gungade tillsammans i skolan och då kommer en vän till mig och skriker "har du äntligen fått din prins Carolina?" och där sitter sju åriga Carro och stirrar med en dödande blick på denna vän. Efter det undvek Martin mig. Men min riktiga "first love" var väl en kille vid namn Lukas som jag förälskade mig i under sexan och var kär i denna kille till slutet av åttan. That's not god. Värsta var i sjuan när mina klasskamrater ritade lappar där det stod "Carro älskar Lukas" och höll dom mot fönstren i dörrarna intill klassrummen han satt i. Härliga tider!
 
Min första kyss. Var mycket konstig. Allvarligt! Jag kommer ihåg att jag stod på en upphöjd grej vid musikskolan bredvid min skola, måste varit i sjuan eller början av åttan. Jag stod iallafall där, pratade med några polare och killen jag var tillsammans med atm samt hans bästis (som är min pojkvän idag). Killen jag var tillsammans med sa mitt namn, jag vände mig mot honom och han kysste mig. Jag hade klaröppna ögon så jag såg bakom hans rygg hur Daniel vände sig om, såg oss kyssas och sa något i stil med "oh nej" och vände sig om igen. Alla säger att första kyssen ska vara underbar. Min var inte det. Min var bara awkward.
 
Min första kändiskärlek. Orlando Bloom all the way baby! Har älskat Orlando så länge jag kan minnas. Kommer ihåg att jag brukade dagdrömma om att han var min pojkvän när jag var yngre. Fast då såg han inte ut som han egentligen gör. Jag förälskade mig i hans karaktär Legolas från Sagan om ringen. Kommer även ihåg att jag i typ femman hade en stor bild på Orlando från Pirates of the Caribbean ovanför min säng som jag kysste varje kväll innan jag skulle somna. Jag känner för övrigt att jag berättar allt för mycket för er atm...
 
Min första pojkvän. Min allra första pojkvän var en av mina vänner, jag kommer ihåg att mitt tio åriga jag och min nästkusin frågade honom om han ville vara min pojkvän. Tre timmar senare gav jag honom en lååång berättelse om varför vi inte kunde vara ihop, den innehöll bland annat att mitt hjärta tillhörde någon mognare och att det var för oseriöst. Hur fan tänkte jag där? Vem har ett seriöst förhållande när man är tio?! Min första riktiga pojkvän var killen som jag hade min första kyss med. Han den konstiga, vi var tillsammans i en månad och sista veckan av vårt förhållande berättade jag för honom att jag hade känslor för hans vän, Daniel, och han tog det inte så bra. Två dagar efter att vi gjort slut blev han tillsammans med en annan brud och en vecka in i deras förhållande ringde han mig mitt i natten och sa att han saknade mig men att han inte kunde göra slut med den andra bruden för då skulle alla hata honom.
 
Mitt första jobb. Var nog att mata grannens fiskar när de reste bort över typ en vecka. Jag tyckte om dom fiskarna. Undrar om han har dom kvar... Annars var det nog när jag jobbade på Arkens Zoo i typ en vecka eller något sådant. Jag, massa smådjur, fiskar, djurmat och felräkning i kassan. Roligt jobb.
 
Min första konsert. Den första jag än kommer ihåg var en Amy Diamond konsert när jag var typ tio, gick på den med min nästkusin, farmor och min farmors syster. Tyckte Amy var så jävla awesome, sen stod jag och min nästkusin i kö i typ två timmar för att få autografer av henne. Jag var en sorglig tio åring.
 
Min första bil. En röd ferrari som står i mitt garage tillsammans med alla mina andra bilar. Nä, skoja, min första bil var nog en liten minibil som gick på batteri och som jag körde runt som en jävla dåre med på gräsmattan. Fy fan vad poliserna var efter mig. Trodde jag.
 
Mitt första blogginlägg. Omfg. Testade att söka på min allra första blogg någonsin, kom in på den och inser nu hur jävla duktig bloggerska jag blivit. Mitt första blogginlägg skrevs den 24 april 2010 och det enda som stod i det inlägget var "Heey =) Detta är mitt första blogginlägg! =) =P" och ingen bild eller något sådant. I min första blogg skrev jag bara om vad jag, min gamla bästis Vicky, Katty och Kattys ex Tony gjorde om dagarna. De tre var mina allra bästa vänner då. Jag tänker inte ens länka min allra första blogg, jag skäms för mycket. Dessutom såg jag att där fanns ett inlägg med bilder på mig, Vicky, Katty, Tony, Emelie och Lotten där vi plankade på badet i området samt drack öl jag stulit från min pappa. Trodde vi var as coola. Det var vi inte.
 
Min första video. Var en parodi som jag och min vän Anna gjorde hemma hos henne. Ute på hennes uteplats i Höllviken slogs vi med svärd, snackade superdålig engelska, garvade sönder och försökte vara roliga. Vi gjorde en parodi på Sagan om ringen, jag var Gandalf och Legolas och hon var Frodo om jag inte minns fel. Vi filmade med min lilla Samsung mobil och la upp det på YouTube. Som tur är finns det inte där längre - thank Satan for that! Kommer ihåg hur glada vi blev när det var hela 100 personer som kollat på klippet på typ tre månader. Tog bort videon för någon snubbe skrev en kommentar om att han skulle få oss stämda om vi inte tog bort klippet, orsaken? Han tyckte vi pratade för dålig engelska för att finnas på internet.

Massa outfits.

Dagens Look  /  20  Kommentarer
Och för er som undrade, ja, jag använde löshår till outfit nr. 6

Dagens Ebay Tips.

Ebaytips  /  2  Kommentarer
Bilden länkar

Dagens Outfit.

Dagens Look  /  33  Kommentarer

Snygga tishor.

Stil & Utseénde  /  17  Kommentarer

Dagens Ebay Tips.

Ebaytips  /  8  Kommentarer
Bilden länkar

Bilder från uppvisningen hos Tobbe Larsson.

Bilder & Bildbehandling  /  7  Kommentarer
Blev tyvärr bara en bild från själva uppvisningen då man inte fick fotografera, fick endast fotografera när Tobbe sa att vi fick vid ett tillfälle och då knäppte jag bilden på underbara Nicke. Berätta gärna vad ni tycker.

Tobbe Larsson.

 /  13  Kommentarer
Bild lånad från Tobbe Larssons facebooksida
 
De flesta vet nog vem Tobbe Larsson är, både från sin karriär inom hästar och genom serien Ponnyakuten som går på barnkanalen. Ikväll ska jag, syrran och mamma till hans prästgård och kolla på när han visar upp och tränar sina hästar. Han kommer förhoppningsvis komma med några bra tips till de som själv vill börja med frihetsdressyr vilket jag gärna vill.
Har ni sett Ponnyakuten eller vet vem Tobbe är?

Dagens Ebay Tips.

Ebaytips  /  9  Kommentarer
Bilden länkar

Japan & Korea Marknad.

Stil & Utseénde  /  6  Kommentarer
Hallihallå alla grodor! Hade tänkt tipsa om ett sjukt awesome event. Det är allt för många som klagar på att alla roliga event händer i Stockholm mm. (därbland jag) men nu har vi ett sjukt underbart event här i Skåne för en gångs skull. I samarbete med YouTopia kommer japanskt och koreanskt mode till Malmö, den 26 oktober mellan kl. 11:00 och 18:00 på Claesgatan 8 i Malmö. En annan awesome sak är att Hoshi Hanako kommer sälja ut snygga saker från sin garderob, som kändisbloggerska. Inträdet är gratis och ni kan shoppa loss som bara den! Tycker att alla borde avsätta denna dag i förväg till detta event, åka till Malmö (det går väl tåg eller något sånt?!) och handla, träffa andra Japan och Korea fantaster samt träffa mig och Hoshi.
 
Har du en grym japansk eller koreansk stil? Och vill du sälja ut lite av din garderob? Då är det bara att boka ett bord för försäljning på marknaden, ni kan läsa mer om detta på eventsidan som jag länkar längst ner i inlägget. Man får max vara två personer på ett bord. Tycker ni detta låter intressant så borde ni helt klart läsa mer om det på eventsidan som är länkad här nere. Skulle vara sjukt roligt om ni ville komma dit, även ni som inte bor i Skåne, skulle vara awesome att träffa mina läsare!

Ny header.

Blogg  /  15  Kommentarer

Dagens Ebay Tips.

Ebaytips  /  16  Kommentarer
Bilden länkar

Min systers blogg.

Blogg  /  14  Kommentarer
Min lillasyster Amanda som brukar hjälpa mig med mina outfitbilder mm. ville starta en egen blogg så jag hjälpte henne såklart. Hon är bara tio år och lär sig fortfarande allt det här med stavning mm. så ha gärna överseende inom detta. Gjorde min allra första bloggdesign från scratch och tyckte att jag gjorde den helt okej åtminstone, tyckte hennes blogg blev superfin. Hjälper henne såklart med inläggen tills hon lärt sig hur man gör själv. Hon kommer blogga om saker hon tycker om såsom djur, mode mm. Ni får hemskt gärna skicka in hos henne och skriva en söt kommentar som kommer göra henne glad.

Jobbar på den nya headern.

Blogg  /  5  Kommentarer
Skrev igår att jag skulle göra en ny header så här kommer en pixlad bild på den. Ny bild på mig, i det blåa håret istället för det blonda, jag har valt bort vissa saker som varit ett återkommande moment i mina senaste headers samt lagt till något sött som ni nog kommer tycka är urgulligt. Funderar även på ifall jag ska ändra lite saker i designen, känner att jag vill förändra några moment i den samt byta ut lite knappbilder till t.ex. bloglovin. Vill veta vad ni tycker om bloggen också.
Skriv tre bra saker med min blogg som ni gillar och tre saker som är dåligt eller kan förbättras.

Dagens Outfit.

Dagens Look  /  19  Kommentarer

Hur jag fotograferar mig själv.

Bilder & Bildbehandling  /  5  Kommentarer
Detta inlägg kommer då handla om hur jag fotograferar mig själv. Får mycket frågor angående vad jag använder för kamerautlösare till min Canon 1100D samt massa beröm för mina outfitbilder. Nu kommer jag avslöja alla hemligheter.
 
Outfitbilder.
Mina outfitbilder är oftast tagna med hjälp av min lillasyster Amanda då jag inte har någon kamerautlösare till kameran än, ska dock beställa vilken dag som helst. De få outfitbilderna jag tagit själv har jag använt mig av t.ex. en bänk eller ett bord att ha kameran på samt startat tidräkningen på den. Dock suger detta då bilderna sällan blir skarpa om man gör på det sättet eftersom kameran inte kan fokusera på en längre bort när man själv måste starta kameran. Så, antingen skaffar ni en större modell av stativ samt en kamerautlösare eller så skaffar ni er en lillasyster.
 
Övriga bilder.
När det inte är syrran som fotograferar mig så har jag kommit på världens bästa trix (kom på det helt själv så är j*vligt stolt över mig) så här kommer det. Sätt upp en spegel i ett fönster (1), eller någon annanstans där det är sjukt bra ljus. Använd ett litet stativ (2) som jag gjort eller gör ett stativ av t.ex. böcker. Sätt allt på ett ljust ställe (3) som jag skrev innan. Sätt kameran på stativet, sätt igång så ni ser er själva i spegeln. Alltså, ni ska sätta igång den större skärmen på kameran och göra så ni kan se er själva i kameran genom spegeln, så vinkla och sätt spegeln på ett bra sätt. Sätt igång timern på kameran, fotografera (4). Detta sätt fungerar bara om man fotograferar sig med max en armlängds avstånd från kameran då den måste fokusera på det den ska fotografera vilket då är er själva. Detta är ett mycket snyggare sätt att fotografera på då man slipper bilder där man håller i kameran samtidigt som man fotograferar sig. Så fult med bilder där man ser en eller båda armarna gå "mot" kameran/bilden och kapas av. Har man en kamerautlösare och ett stativ men ingen kamera där man kan vända så man ser sig själv, som typ Canon EOS 600D om jag minns rätt, så kan man sätta en spegel på samma sätt som jag berättade ovan för att se sig själv.
 
Fick ni hjälp av detta inlägg? Hur fotograferar ni er själva?

Dagens Ebay Tips.

Ebaytips  /  2  Kommentarer
Bilden länkar

Dagens Outfit.

Dagens Look  /  17  Kommentarer

Red lips don't care.

Allmänt  /  24  Kommentarer
Hallihallå gänget, har precis städat hela mitt rum samt sminka mig i brist på annat samt kollat massa anime sedan jag vaknade. Idag åker Daniel till Spanien med sina polare och kommer hem igen den 25 vilket suger då vi inte kommer prata alls under den tiden. Ska för övrigt hem till min farmor och vara där tills imorgon så ska fota lite outfitbilder hemma hos henne hade jag tänk, ska även klura på en ny header till bloggen. Tack för alla fina kommentarer, ni får mig verkligen att bli glad och må bra trots att min pojkvän lämnar mig för ett annat land i två veckor. Vad gör ni idag?

Zombie Apocalypse.

Tankar  /  18  Kommentarer
Här om dagen när jag svarade på kommentarer så hade en av mina läsare lagt upp denna video på sin blogg, hon la upp den efter att hon sett den på Epicfaiil's blogg. Det är en dokumentär på runt 42 minuter där de snackar om zombies. Är det möjligt att människor skulle kunna bli zombies? Kommer det vara ett virus eller en drog som drar igång det? Vad är det i hjärnan som troligtvis stängs av? I dokumentären ger fyra människor, en kvinna och tre män, tips på hur dom förbereder sig inför ett zombieangrepp, värdefulla tips som verkligen är sjukt smarta. T.ex. när en av männen sa att när zombiesarna kommer så vill folk ha mat och vatten. Var stannar de innan de åker iväg? Jo, vid matbutikerna. Alltså kommer t.ex. djuraffärerna vara helt bortglömda, men där finns t.ex. kattmat som man kan äta om man verkligen behöver mat - vilket man behöver.
 Checka videon och berätta sen era tankar angående detta.

Dagens Ebay Tips.

Ebaytips  /  10  Kommentarer
Bilden länkar

Dagens Outfit.

Dagens Look  /  27  Kommentarer

Another.

 /  36  Kommentarer
Har börjat kolla på en anime vid namn Another som verkligen är superbra! Den är sådär perfekt creepy och spännande, dessutom får den en att tänka och undra vilket jag gillar. Jag gillar saker som får en att tänka och fundera, saker som inte är som allt annat och det är precis vad denna anime är - inte som alla andra. Gillar ni anime? Har ni sett Another?

Dagens Ebay Tips.

Ebaytips  /  15  Kommentarer
Bilden länkar

Mina bästa tips för en bättre blogg.

Blogg  /  33  Kommentarer
Alla som börjar blogga har ett mål med bloggen, antingen bloggar man för att få en välbesökt och stor blogg, eller så bloggar man för att det är roligt och för att man vill skriva av sig - det är vad jag gör. Jag bloggar för att jag älskar det, min blogg är en del av min vardag och jag kan inte låta den vara en hel dag. Så, eftersom många ofta undrar hur man får en bra blogg som folk faktiskt vill läsa så tänkte jag ge er mina allra bästa tips.
 
Var stolt över din blogg. Tycker du inte att din blogg är fin och tycker du att din blogg är svin tråkig så tycker knappast någon annan att den är bra. Man märker när någon tycker om sin blogg, och oftast vill man stanna kvar hos den som älskar sin blogg just för att den bloggar för sin egen skull och för att det är roligt. Inte för att bloggen måste uppdateras. Hur roligt är det på en skala när någon gör ett bildlöst inlägg med orden "Pallade inte blogga idag, bloggar senare eller kanske imorgon. Puss". Skoj.. Jag vill verkligen läsa din blogg, den är så... intressant... Mycket klagande på att du inte orkar blogga. Tack för pussen iallafall. Det är ungefär så jag tänker när jag läser sådana inlägg, tycker ni att det är roligt att läsa sådant?
 
Bomba med bilder. Ni har hört det förut, man måste ha bilder. Det är inte tvunget att vara en dyr supersystemis, det räcker med mobilen. Jag använde bara min iPhone innan jag fick min systemkamera, men jag lärde mig att trots den aningen sämre kameran så kunde jag ändå på något sätt göra bilderna intressanta. Ha dessutom ett bra redigeringsprogram, photoshop eller gimp är toppen. Dessutom är det sjukt jobbigt att se bloggar som har olika storlekar på sina bilder. Är din blogg gjort för 700px bilder så gör dina bilder till 700px breda. Inte så svårt?! Mina aningen äldre inlägg har mindre bilder då jag ökade min storlek på bloggen så därför är de mindre, men där har jag en förklaring till varför det är som det är. Kan du ha 700px breda bilder så gör dom 700px, de ska inte vara 400px breda och ha en bild under som är 850px så den går utanför inlägget.
 
Ha en nice design. Designen är som en bokomslag, jag läser inga böcker med tråkiga omslag så varför ska jag läsa bloggar med tråkiga designer? Det finns folk som gör gratisdesigner efter önskemål, ni kan betala någon för att göra en superduper snygg design som är unik som tusan eller så kan ni ladda ner en gratis på t.ex. designadinblogg.se. Självklart kan ni skapa er egna superunika design om ni har skillsen!
 
Skriv om någon du älskar. Skriver du om hästar om du aldrig i hela ditt liv varit nära en eller ens tycker om hästar? Nej. Så varför blogga om mode om du hatar det? Kan ni inte bestämma er för ett ämne i bloggen så gör som jag gör, mixa! Jag skriver om allt jag älskar och tycker om. Allt från min vardag, till fotografering till alternativt mode. Har nog aldrig skrivit om hästar eller fotboll, varför? För jag är inte så förtjust i hästar... eller fotboll... eller något som kräver ansträngning.
 
Ingen gillar tjuvar. Skulle du vara glad om någon gick in i ditt hus, tog din ugn och sedan sa att den tillhörde den andra personen? Nej, tror inte det. Hur skulle du göra mat?! Så, hur roligt är det att ta någon annan idéer? Visst kan man inspireras av någon annan, men man tar aldrig hela inlägget och säger att det är en själv som gjort det. Nepp. Sno heller inte bilder från någon, lånar ni en bild eller inspiration från någon så länka den andra bloggaren. Så blir alla glada och vi slipper bråka över marzipanrosen.
 
Bjud på dig själv. Vad är det värsta som kan hända? Jag skojar gärna till det i mina inlägg, skriver något komiskt eller lägger upp en crazy bild (syftar inte alls på mina bilder där jag bär grodmössan nä....). Dessutom tycker alla det är roligt att läsa en blogg där personen är glad och rolig, det är mycket roligare än att läsa en helt grå och tråkig blogg som handlar om svarta skor som det droppar svart blod från. Fast jag kanske hade velat läsa en sådan blogg... Never mind, ni fattar vinken!
 
Har ni några superduper bamse bra tips? Vad fastnar ni för hos en blogg?

Dagens Outfit.

Dagens Look  /  28  Kommentarer
 

Dagens Ebay Tips.

Ebaytips  /  27  Kommentarer

Deathly Hallows.

New In  /  11  Kommentarer
Var med i en tävling hos Kitten för ett tag sedan och nu i dagarna fick jag hem min vinst. Världens finaste deathly hallows halsband och en söt liten lapp från Kitten. Halsbandet kommer slitas med kärlek, hur fint är det inte på en skala?!

Nya saker på bloppisen.

Allmänt  /  6  Kommentarer
Så här klockan halv tolv på kvällen (är det förresten kväll eller natt vid denna tid?!) så har jag lagt in massa awesoma saker på min bloppis OCH jag har sänkt priset på de flesta sakerna då jag insåg att jag själv aldrig hade köpt något på en bloppis för det priset. Så, jag hoppas att ni klickar er in och hittar massa fint som ni vill ha. Gjorde dessutom ont i hjärtat mitt att lägga upp min älskade MisFits väska som hängt med mig i vått och torrt. Hoppas den finner ett nytt, underbart hem och en ägare som vet hur man syr ihop ett hål.

Nu öppnar min bloppis.

Allmänt  /  4  Kommentarer

Shock Malmö.

Stil & Utseénde  /  7  Kommentarer
Så, pojkvännen min besökte min absoluta favorit affär idag för första gången, Shock Malmö. Ett måste för alla alternativa brudar och killar i Skåne. Och även om ni bara besöker Skåne så borde ni checka denna butik, även om ni varit inne i den i t.ex. Stockholm eller Göteborg. Det ligger i en gammal bio vid Triangeln i Malmö och visst, butiken kan verka liten, men den är underbar och sjukt mysig. Dessutom är personalen sjukt underbara, de har själv alla en alternativ stil och de är alltid lika glada. De ger en även värdefulla tips när man köper t.ex. toning i någon crazy färg vilket är awesome. De har alla haft eller har någon crazy färg i håret så de vet oftast vad de pratar om så det är helt enkelt dom man ska fråga om toningarna när man ändå är där. Har ni besökt Shock Malmö?

Vinn en sminkväska full av sötsaker.

Tävlingar  /  26  Kommentarer
Nu har ni chansen att vinna en sminkväska full med underbara saker från Laura Key! Vem säger inte nej till snygga naglar, lite BB-produkter, en härlig bronzer och tre nyanser läppglans? Några lätta steg och ni har chansen att vinna sminkväskan.
 
What to do:
Kommentera bara detta inlägg och ni är med i utlottningen.
 
För extra chans:
Följ mig på bloglovin genom att klicka här. Skriv vilket nummer ni blev i kommentaren.
Skriv om tävlingen på eran blogg, länka inlägget i eran kommentar.
 
Tävlingen avslutas den 30 augusti kl 00:00.

By Carro.

Blogg  /  2  Kommentarer
Min bloppis kommer upp klockan sex ikväll, så jag hoppas att ni alla klickar in här då och ser vad som gömmer sig. Det är först till kvarn så ni som först mejlar om att ni vill köpa något får köpa det helt enkelt. Men tänkte berätta lite snabbt att mina handgjorda smycken - halsband, ringar och armband - kommer finnas att köpa för ett lite dyrare pris på bloppissidan. Ni kommer hitta dessa smycken under både kategorin By Carro och Smycken. Så, vill ni ha ett handgjort, helt unikt smycke från mig så är det bara att köpa ett. Det kommer endast finnas ett av varje smycke så ni kommer ha ett smycke som absolut ingen annan har. Hoppas ni klickar in ikväll!

Dagens Ebay Tips.

Ebaytips  /  0  Kommentarer
Bilden länkar.

Fluffet är borta.

Allmänt  /  8  Kommentarer
Jag är en sådan person som hatar att anstränga mig, men gissa vad jag gjorde imorse? Jo, jag tog ihop allt jag ska sälja på bloppisen och fotograferade allt där ute så nu måste jag byta ut alla bilder jag redan lagt in på min bloppissida. Borde lära mig att om jag anstränger mig så ger jag mig bara mer jobb. För övrigt så köpte jag en burk med blått sockervadd i fredags, åt lite i lördags och igår när jag skulle äta upp det sista så var fluffet borta. Istället ligger där en blå sockerklump i burken. Tog en bild för att alla ska delta i min sorgeprocess efter att fluffet försvann.

Bloppis sidan tar form.

Allmänt  /  0  Kommentarer
Är ni taggade?!

Dagens Ebay Tips.

Ebaytips  /  4  Kommentarer
Bilden länkar.

Bloppis på gång.

Allmänt  /  2  Kommentarer
Så, efter att ha frågat er läsare vilket det bästa sättet är för att samla lite extra pengar så var nog de flesta överens om att jag borde starta en bloppis och sälja massa kläder, smycken, skor mm. som jag helt enkelt inte använder längre och/eller känner att jag inte behöver. Drog fram min gamla klädställning, massa saker jag kan sälja och nu ska jag fotografera alla saker. Nu undrar jag en sak. Kommer ni handla från min bloppis? Självklart kommer det inte vara några dyra priser på sakerna.

Svar på frågestund.

Blogg  /  6  Kommentarer
Nu är det såhär att jag hade en frågestund för 365 år sedan som jag lovade att jag skulle svara på i en videoblogg. Men tyvärr har jag inte haft tiden eller lusten att svara på det viset men frågorna måste få sina svar. Så jag ska göra ett skriftligt svar istället.
Vart ser du dig själv om 5-10 år?
En glad tjej som kommit ur deppen, som driver en fortfarande awesome blogg och förhoppningsvis jobbar som spelgrafiker.

Hur lång är du?
168cm lång, hur långa är ni?
 
Går du i skola eller jobbar du?
Jag har just nu sommarlov men börjar gymnasiet i Lund där jag ska plugga speldesign den 19 augusti.
 
Vad är ditt favorit godis, mat och dricka?
Choklad, lasange och fanta exotic.
 
Sportar du något?
Nepp, men har tidigare både varit ryttare och handbollsspelare.
 
Har du någon hobby?
Hobby vet jag inte riktigt, men spelar XBOX 360, dator samt håller på för mycket med bloggen hehe.
 
Om du var tvungen att flytta utomlands, vilket land skulle du flytta till och varför?
Antar att det hade blivit Grekland då jag har en stor kärlek för landet, skulle bo i ett antikt tempel.
 
Vad skulle du göra om en rosa enhörning helt plötsligt skulle stå i ditt rum?
a) Kasta en penna på den. b) Flyga iväg med den till regnbågsland.

Jag skulle först bjuda den på fika, sen skulle jag flyga med den till ett grodland.
 
Är du helsvensk?
Tror inte någon är helt svensk nuförtiden men vad jag vet så ja, det är jag nog.
 
Vilka är dina favobloggar?
Candie, Vira, Addie, Missnosebleed och Adaras.
 
Det bästa du någonsin gjort?
Jag vågade berätta om mina känslor för Daniel och att jag vågade mig upp i en jätte hög och läskig karusell som jag aldrig mer tänker åka för jag svimmade nästan. Höjdrädd brud här ja.
 
Tycker du det är äckligt med orakade ben på kvinnor?
Ärligt talat, vem pallar raka sina ben och övriga kroppsparti exakt varje dag? Pallar typ aldrig raka mina ben, för jobbigt så skiter i det. Tycker inte det är något problem.
 
Kan du sjunga eller spela något instrument?
Kan sjunga lite, kan spela lite piano och sen kan jag spela gitarr och elbas.
 
Roligaste resp. tråkigaste ämnet i skolan?
Roligaste har nog varit slöjd och bild under grundskolans gång och tråkigaste tyska.
 
Favoritfärg?
Grön och svart, fast svart är ju ingen färg så grön.
 
Favoritdjur?
Hund, katt, groda och ormar.
 
Favoritlåt?
In The End med Black Veil Brides.
 
Dina tre bästa resp. sämsta egenskaper?
De bästa är att jag är snäll, jag kör mitt eget race och jag bryr mig om folk. De sämsta är att jag är överkänslig, blir lätt ledsen och att jag ibland är för snäll.
 
Konstigaste drömmen du någonsin har drömt?
Tror det var när jag drömde att jag blev jagad av något in i en gruva, hoppade i en gruvvagn och åkte där med Knatte, Fnatte och Tjatte samt farbror Joakim genom hela gruvan för att komma ifrån det som jagade mig.
 
Knasigaste du gjort?
Jag frågade min syslöjdslärare hur man använde en sax. Fråga mig inte varför.
 
Högsta önskan/dröm?
Att en dag bli känd inom spelvärlden samt få en dunderstor blogg.
 
 
Vill du hoppa fallskärm?
Never.
 
Varför är jag så bäst?
För du läser min blogg hehe.
 
Dröm ställe du skulle vilja besöka?
Grekland!
 
Om du skulle ta över världen, på vilket sätt skulle du göra det?
Jag skulle köpt allt i världen på kredit och sedan skulle jag äga världen och inte behöva betala tillbaka pengarna till kreditbolagen för jag äger dom med.
 
Vad heter du mer än Carolina?
Carolina Sandra Mårtensson.

Vad föll du för hos Black Veil Brides? Favoritlåt med dom? Har du sett din live? Skulle du vilja?
Att de var så jävla awesoma helt enkelt, Andys röst är underbart bra och hela bandet är underbara. In The End. Nej. Ja för fan!
 
Hur träffades du och din pojkvän?
Genom en gemensam vän.
 
När fyller du år?
19 mars.
 
Kan du visa hur du fått din kommentar knapp sådär med rymdbakgrund eller vad man ska säga?
Kan försöka, håll utkik!
 
När och varför började du blogga?
Jag började blogga för en massa år sedan och meningen var att jag skulle lägga upp mina noveller. Men bloggen blev en del av mig och jag idag vet jag inte hur jag skulle klara mig utan den.
 
Favoritnamn?
Billie.
 
Om det fanns en tidsmaskin, vilket årtionde/hundrade/etc skulle du vilja åka fram/tillbaka till? Varför?
Medeltiden. För jag älskar allt som har med medeltiden att göra och tanken på riddare i rustning är underbar.
 
Favoritband/artister förutom Black Veil Brides?
Icon For Hire och Fit For Rivals.
Vilken hårfärg trivdes du bäst i av alla hårfärger du haft?
Rött, vet inte varför men trivdes sjukt bra i färgen poppy red.
 
Vad tycker du din klädstil liknar, typ punk, cyber goth, goth?
Jag tror min stil är en blandning mellan pastellgoth, scene, rock och street.
 
Någon som inspirerar dig?
Candie, Vira, Saga och Kelly Eden.
 
Vilka affärer handlar du mest i?
Ginatricot, H&M, Shock och ett antal på internet.
 
Hur tar du hand om ditt hår?
Jag kommer göra ett inlägg snart om detta, håll utkik!
 
Ditt favvosmycke just nu?
Ett halsband jag fick av Daniel i julklapp, ett nitarmband och armbandsringen jag köpte på Sjöbomarknad, läs mer om den här.
 
Vad inspirerar dig?
Tror att fulsöta saker inspirerar mig mest, saker som inte är fult men ändå fint på något sätt. Saker som helt enkelt ser ovanliga ut och är svåra att förstå.
 
Har du några kroppskomplex?
Skrev ett inlägg om detta som ni finner här.

Vilken trend hatar du mest?
Fjortistrenden där alla skulle gå runt med vita läppar, tofsar runt benen, bandanas runt låren och för mycket brunkräm i facet.
Skräckfilm eller komedi?
Komedi! Hatar skräckfilmer..
 
Harry Potter eller Twilight?
Harry Potter all the way baby!
 
Tokio Hotel eller Justin Beiber?
Har aldrig hört Tokio Hotel och tycker inte att Justin är så jätte bra, så antar att jag inte kan välja.
 
Sommar elle vinter?
Sommar, är typ världens frusnaste person.
 
Godis eller kakor?
Kakor!
 
Katt eller hund?
Katt... Nej hund... Nej katt... Eller... äsch...

Dagens Ebay Tips.

Ebaytips  /  6  Kommentarer
Bara för att jag är så jävla hipster och eftersom ingen annan i bloggvärlden gjort detta så tänker jag ha Dagens Ebay Tips. Var mycket sarkastisk. Men eftersom min vän Bella ständigt påminner mig om att jag suger på att hålla igång sådana här "Dagens..." så kommer det säkert inte komma upp varje dag, men då och då iallafall. Klicka på bilden för att komma till väskan.

Ge mig era bästa tips.

Allmänt  /  10  Kommentarer
Nu är det såhär attjag behöver tjäna runt 1000kr snabbt men vet verkligen inte hur jag ska göra det. Kan inte berätta vad det är till, men behöver verkligen dom där pengarna. Så, jag tänkte, eftersom jag har världens smartaste bloggläsare så ställer jag nu miljon kronors frågan; Hur tjänar man runt 1000kr snabbt och helst enkelt?Fast antar att jag borde sluta vara så lat om jag ska tjäna ihop dom där pengarna... Inte heller lätt när man bor mitt ute i ingenstans på landet så man kan knappast knacka på hos grannen och fråga om man får rasta hunden för några kronor. För här på landet är alla hundar "vilda" och behöver inte ens koppel, man bara släpper ut dom så vet de var de får och inte får gå. Men iallafall, ge mig alla era awesoma tips på hur man tjänar en kosing. Annars får jag väl sälja Island på Ebay eller något...

Mina favorit typsnitt just nu.

Designtips  /  2  Kommentarer

Dagens Outfit.

Dagens Look  /  4  Kommentarer

Hur tänkte dom här?!

 /  10  Kommentarer

Hänger på Tosselilla.

Allmänt  /  7  Kommentarer
Idag hänger jag, min syrra och min morbrors familj på Tosselilla, Skånes sommarland. Vi ska ha massa roligt tillsammans, jag ska äta något gott (för ätbara saker är alltid bra) och leka i vattnet med syrran och kusinvitamin. Om ni är där så får ni gärna komma fram, har haft läsare som kommit fram förut och det är alltid lika roligt att träffa er.
Har ni någonsin varit på Tosselilla eller vill ni besöka det?

Kigurumis.

Stil & Utseénde  /  5  Kommentarer
ett - två - tre - fyra - fem - sex - sju - åtta - nio - tio - elva