Vad kan detta bero på?

Det är så att på senaste tiden har jag varit sjukt trött, håller på att somna HELA tiden och sover någon timme varje dag efter skolan numera eftersom jag är så sjukt trött. Förstår inte varför eller hur det kunnat bli på detta viset nu när det aldrig varit så? Danne anser att det kan vara något med mitt blodsocker? En vän anser att det kan ha att göra med att det är jobbigt nu sista månaderna i skolan. Jag undrar om det kan ha att göra med mitt järn eftersom jag haft problem med det förr och mamma anser att det är väderväxlingarna som gör att jag är trött och mår konstigt. Vad anser ni att det kan bero på? Någon annan som också känner såhär?

bex

Jag skulle gissa på vitaminbrist. Det röstar jag på^^ Själv var jag supertrött tidigare i vinter och det visade sig att jag hade brist på järn och b12. Du kan ju alltid ta blodprov och få det kollat :) D-vitamin är med bra att äta. Man blir lite gladare av det

2013-04-10 / 21:25:49
URL: http://bex.webblogg.se
Björkenstein

Kan mycket väl vara järnbrist. Har själv haft det problemet!

2013-04-10 / 21:58:02
URL: http://www.nattstad.se/bj%C3%B6rkenstein
Carro - Drömmen om att bli en drake.

1. Vitaminbrist. För det har jag, blöh.
2. Järnbrist. För att vi är kvinnor och förlorar mycket järn när vi har mens. (Har det med, för övrigt. Blöh på det med).

3Stress? Eller är det bara jag som i princip går i ide när jag blir stressad? Hmm hmm!!

2013-04-11 / 10:42:14
URL: http://kuroiryuu.blogg.se
Jasmine Blumenfeld

Jag har samma problem! Jag är så SJUUUKT trött om dagarna och har himla svårt att komma upp på morgnarna! Det kan ju ha med brist på salt/järn att göra. Eller att man behöver få upp rutinerna bättre. Det kan låta konstigt men det kan hjälpa att få igång kroppen om man tränar osv c:

2013-04-11 / 16:31:56
URL: http://www.Enthused.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback